flagИнтерьер
ornament-full-title

Аксесуари для сну. Купити ковдру від кращих виробників

ornament-full-title

Як вибрати ковдру по наповнювача на всі сезони



Комфортне і м'яке ковдру необхідно для здорового і міцного сну. Ми укутують в нього зимовими вечорами, ховаємося від нічної прохолоди, та й влітку під тонким покривалом якось затишніше. Наша стаття про те, як знайти по-справжньому гарне ковдру, якою буде приємно ховатися.



Кращі виробники ковдр - яку фірму вибрати



Вибираючи постіль, користуватися якими ви розраховуєте кілька років, віддавайте перевагу якості, а не наддоступний ціною - беріть вироби від відомих виробників.



Дорожить своєю репутацією бренд не опуститься до використання низькопробних наповнювачів і отруйних фарб. Продукція таких підприємств відповідає всім санітарним нормам і гігієнічним вимогам, а також проходить суворий багатоступеневий контроль.





Види ковдр



Вовняні



Вовняну ковдру - оптимальний вибір для тих, хто любить подовше поспати або просто повалятися в ліжку. Воно добре зберігає тепло, відрізняється високою гігроскопічністю і швидко сохне. А вироби з вовни овець (особливо мериносів) мають ще й цілющими властивостями. Також у продажу можна зустріти моделі з вовни верблюдів, кіз і лам - зазвичай вони випускаються у формі пледів або стегнах ковдр.



Пухові



Найтепліші і практично невагомі ковдри киів - під ними комфортно спати навіть жарким літом. Як набивання тут найчастіше використовуються гусячі і качині пух і пір'я, рідше - пух гагари. Якщо ви купуєте комбіноване виріб, процентний вміст натурального наповнювача в суміші не повинно бути нижче 40%. Також при покупці ковдри слід звернути увагу на якість простежка: краще, якщо полотно буде прошито невеликими квадратами.



Бавовняні (ватяні)



Даний тип наповнювача був дуже поширений кілька десятиліть тому завдяки доступній ціні і непоганим теплозберігаючих властивостях. Сьогодні цей матеріал стрімко втрачає популярність через появу більш легких і дешевих синтетичних замінників, які за багатьма параметрами перевершують морально застарілу бавовняну вату.





Шовкові



Відносяться до розряду елітних ковдр. Матеріал набивання для них виготовляється з особливим чином оброблених коконів тутового шовкопряда. Таке волокно дуже легке і гігроскопічна, а головне - в ньому не заводяться мікроорганізми і кліщі. Шовкові ковдри в залежності від кількості наповнювача бувають літніми та зимовими.



Бамбукові



Бамбукове волокно з'явилося у продажу не так давно, але вже має цілу армію шанувальників. Ковдри з цього матеріалу не поступаються за якістю шовковим: вони чудово пропускають повітря і вбирають надлишки вологи. Такі вироби добре зберігають форму і не викликають алергічних реакцій.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?