flagИнтерьер
ornament-full-title

Паперові рушники: яку продукцію краще вибрати?

ornament-full-title
Паперові рушники – незамінний витратний матеріал для кафе та ресторанів, офісу, готелів та інших місць із санвузлами, їдальнями. Сьогодні можна замовити цю продукцію в Інтернеті. Потрібно лише визначитися з оптимально практичним видом паперових рушників та магазином для покупки витратних матеріалів.

Паперові рушники: яку продукцію краще вибрати?


Види паперових рушників:

- рулони;
- W-укладки;
- V-укладки.

Також продукція відрізняється за кольором (біла, сіра, зелена) та типом сировини (макулатура, целюлоза). Чим дешевше, продукція, тим нижча якість матеріалів і зручність використання витратного матеріалу. Тому варто вибрати оптимальний варіант для практичного використання. Актуальна ціна на паперові рушники доступна на сторінці інтернет-магазину Solaris.

Купівля паперових рушників



В онлайн-каталозі зручно вибирати та замовляти паперові рушники. Перейдіть за посиланням та скористайтесь фільтром в онлайн-каталозі, щоб вибрати найкращу продукцію за вигідною ціною. Також можете вибрати товари, які є на складі. У цьому випадку відправлення та доставка буде здійснюватися у найближчі 1-2 дні.

Порахуйте необхідну кількість рулонів або упаковок із серветками, щоб оформити одне вигідне замовлення на доставку витратних матеріалів. Перегляньте різні види товарів, кількість серветок в одному рулоні або упаковці, щоб вибрати найвигіднішу пропозицію.

Також можна вибирати різні серветки. Наприклад, для санвузла замовити паперові рушники у рулонах, для столів – паперові рушники в упаковці (Z-укладання). Не заощаджуйте на якості продукції, щоб запропонувати відвідувачам закладу високий рівень сервісу, доступ до корисних витратних матеріалів.

У запасі завжди повинні залишатися серветки високої якості за вигідною ціною. Якщо раптом виникнуть питання щодо товару чи умов купівлі, звертайтеся за допомогою та консультацією до професіоналів. Вибирайте найзручніші формати та вид паперових рушників, щоб було зручно користуватися умивальником, туалетом, витирати руки та обличчя за столом.

Інша продукція



В інших розділах інтернет-магазину «Solaris» можна вибрати та замовити також якісні диспансери, інші витратні матеріали для підтримання чистоти та порядку. Наприклад, можна замовити освіжувач повітря, засоби індивідуального захисту під час збирання приміщень та інші супутні товари. Перейдіть за посиланням у тематичний розділ онлайн-каталогу, щоб обрати оптимальну продукцію за найвигіднішою ціною.
flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?