flagКожа
ornament-full-title

Азіатський хіт для щоденного зволоження

ornament-full-title

Кращі живильні і відновлюють сироватки для обличчя



У боротьбі з лущення, надмірною сухістю, чутливістю і ушкодженнями після косметичних процедур звичайний догляд безсилий. Засобами швидкої допомоги стануть живильні і відновлюють серуми, насичені маслами і вітамінами.


Якщо ви бажаєте користуватися якісною косметикою, то перевагу варто віддати каталогу https://mariagalland.com.ua.



Азіатський хіт для щоденного зволоження


Важкі і насичені текстури швидко відновлюють гідроліпідний шар і захисні функції шкіри, повертаючи їй здоровий і доглянутий вигляд, комфорт і рівномірний тон. Включивши такі кошти в зимовий догляд, ви захистите особа від обвітрювання і агресивного впливу опалювальних приладів.



Щоденна гель-сироватка наситить шкіру вологою і збереже її молодість. В її складі присутні гіалуронова кислота, термальна вода і гліцерин. Така комбінація інтенсивно зволожує, розгладжує, тонізує, заспокоює шкіру, усуваючи лущення і почервоніння.



Легка текстура серума вбирається за лічені секунди, не залишаючи липкості, жирності і стягнутості. Економічний засіб без ароматів, чудово поєднується з будь-якими кремами для обличчя і є ідеальною базою під макіяж.



Вже випробували новинку від Vichy, характеризують її з позитивного боку, кажучи про те, що вона ідеальна для догляду за молодою шкірою.


У магазині mariagalland.com.ua представлені найвідоміші бренди корейської та азіатської косметики, які нічим не гірші за них європейських і американських аналогів.




Переваги:



  1. Хороший склад;

  2. Не має запаху;

  3. економічна;

  4. Комплексний зволожуючий ефект;

  5. Оптимальна ціна;

  6. Гіпоалергенна формула.





Недоліки:



Неефективна в боротьбі з уже наявними ознаками старіння.



Корейська зволожуюча сироватка з 97% гіалуронової кислоти - це бестселер бренду Elizavecca, що заслужив найкращі відгуки від б'юті-блогерів і звичайних дівчат. Прозорий гелеобразний продукт миттєво вбирається, зволожуючи шкіру надовго і перешкоджаючи випаровуванню вологи протягом дня.


Рекомендуємо вам зайти в каталог магазину maria galland, щоб обзавестися хорошим кремом та іншої косметикою.


Додатково формула збагачена Ніацинамід і аденозином, які стимулюють синтез колагену і еластину, підтримуючи пружність епідермісу і перешкоджаючи появі пігментації. Засіб не залишає липкості і жирної плівки, тому ідеально підходить для щоденного догляду за будь-яким типом шкіри.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?