flagМакияж
ornament-full-title

Як підібрати обкладинку для зошита

ornament-full-title

Ви вже встигли купити шкільні зошити в клітку і лінійку, підручники? Тоді прийшов час запастися ще й обкладинками для всієї цієї канцелярії. Багато хто не знає, але існують особливі секрети, поради, правила, яких варто дотримуватися, вибираючи обкладинки для зошитів в школу. Ці ж правила актуальні і при виборі «обкладінок» для книг, контурних карт, альбомів. А якщо вас цікавлять тутвут, переходьте на сайт щоб подивитись в haspik.ua.



Інтернет магазин канцтоварів для школи, дому, офісу



Робимо вибір



Захистити титульні аркуші книг, зошитів, альбомів, контурних карт від забруднень, пошкоджень можна за допомогою готових покупних обкладинок або спеціальної плівки, що самоклеїться. Плівка недорого коштує, відрізняється високою щільністю, довговічність - це плюси. Мінуси - в необхідності докласти певних зусиль, витратити час на обертання книжок та іншого. Також в майбутньому видалити «самоклейку» без шкоди для титульної сторінки буде неможливо.



Обкладинки для книжок продаються поштучно і в упаковках. Упаковки можуть бути спеціально «заточеними» під певний клас - 5-ий, 6-ий, 7-ий, 8-ий і т.д. Упаковки випускаються щорічно з урахуванням розміру тих підручників, які Мін. освіти рекомендувало для школярів в певному навчальному році.



Обкладинки для зошитів, альбомів, контурних карт також продають пачками і поштучно. Всі вони мають універсальний розмір. Завжди вигідніше купувати таку продукцію саме пачками, але зверніть увагу на те, скільки в конкретну пачку входить шт (це потрібно щоб вибрати найвигідніший варіант).



Асортиментний ряд «обкладінок» складається з ПВХ і поліестерових виробів. ПВХ-моделі коштують дорожче, але мають велику щільність, отже, довше служать. Дешевше товари з поліестеру, але вони менш щільні.



Обкладинки також відрізняються по фактурі. Простіше і дешевше моделі з блискучою глянцевою поверхнею. Але тут можлива поява некрасивих відбитків пальців, та ще й будуть виникати відблиски на світлі. Дорожче, але зручніше в побуті тиснені варіанти, варіанти з особливим покриттям антивідблиску.



У продажу можна знайти повністю прозорі обкладинки і ті, які мають легкий зелений, синій, червоний, жовтий відтінок. Останні допоможуть першокласнику не сплутати свій зошит, свій підручник з аналогічними письмовим приладдям і навчальними матеріалами сусіда по парті.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?