flagМакияж
ornament-full-title

Що таке натуральна косметика?

ornament-full-title

Правильно підібрана косметика – це те, що у будь-якому віці допомагає представниці прекрасної статі виглядати доглянуто та дозволяє почуватися чарівною. Жінки, які дбають не лише про зовнішню привабливість, а й про здоров'я, віддають перевагу натуральній косметиці. Замовити косметику ви можете тут https://suemade.com/.



Що таке натуральна косметика?


Що таке натуральна косметика



Що ж таке натуральна косметика: це дійсно ефективний засіб для збереження краси та здоров'я шкіри або просто чудово продуманий маркетинговий хід?



Головна особливість натуральної косметики полягає в тому, що вона щонайменше на 80% складається з органічних продуктів.



Натуральні косметичні засоби чудово зволожують і живлять шкіру, підвищують її захисні функції, видаляють сліди пігментації та попереджають виникнення ранніх зморшок.



Так, з деякими проблемами натуральна косметика справляється дуже ефективно, а з деякими гіршими. Але тут потрібно врахувати ще такий момент: з однією проблемою можна впоратися різними методами, і використання натуральної косметики визнано найбільш гуманним. Адже натуральні компоненти борються із самими причинами зсередини, на відміну від синтетичних, які дають лише поверхневий результат.



Плюси та мінуси натуральних косметичних засобів



У той час як звичайна косметика, в якій присутні силікони, парабени та інші синтетичні добавки, найчастіше просто маскує недоліки та створює видимість здорової шкіри, використання натуральної косметики сприятливо позначається на шкірі та веде до її оздоровлення.



Пояснюється це просто: природні компоненти, присутні в натуральних косметичних засобах, запускають природні регенеративні процеси, і шкіра самостійно позбавляється різних проблем.



Це не єдина перевага натуральної косметики, є й інші:



  • м'яко впливає на шкіру, не порушуючи кислотно-лужного балансу та зберігаючи ліпідний захисний бар'єр;

  • немає у складі небезпечних речовин;

  • не викликає звикання;

  • підходить для людей будь-якого віку (навіть для немовлят).

І все ж таки, використовуючи натуральну косметику, потрібно знати, що в неї є і мінуси:



Власницям чутливої ​​шкіри перед застосуванням натуральної косметики для обличчя та тіла краще провести тест чи проконсультуватися з лікарем. Справа в тому, що ефірні олії та рослинні екстракти – це потенційні природні алергени.

Косметичні продукти з натуральними компонентами у складі коштують дорожче ніж синтетична косметика. Причина проста: витрати на її виробництво набагато вищі.



Чим відрізняється натуральна косметика від органічної



Багато рядових споживачів не розуміють, чим відрізняється натуральна косметика від органічної. Але для професіоналів різниця між ними суттєва.



Натуральною вважають косметику, яка на 80% і більше складається із органічних компонентів. Інші 20% - допоміжні речовини, необхідні для створення відповідної консистенції, пластичності та аромату продукту.



Органічна косметика - це не просто використання природних ресурсів, а особлива філософія, що передбачає дбайливе ставлення до всього живого та до природи взагалі. Інгредієнти для органічної косметики вирощуються в екологічно чистій місцевості та без використання хімічних добрив. Упаковка до органіки виготовлена ​​з матеріалів, що переробляються, а сама косметика не шкодить жодній тварині на Землі.



Тобто, натуральна косметика цілком може містити тваринні жири (адже вони натуральні) або продукти бджільництва, а в органіці їх категорично не може бути.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?