flagДом
ornament-full-title

Виклик кур'єра в Україні від Meest

ornament-full-title

Немає можливості самостійно отримати або відправити посилку в пункті видачі? Скористайтеся послугою кур'єрської доставки від Meest, детально тут ua.meest.com! Це зручний спосіб доставляти листи і посилки в інші міста.



Зручно для відправника



Чи плануєте відправити посилку, але не можете доставити її в відділення Meest? Оформіть заявку на паркан посилки, якщо хочете заощадити свій час. Наш кур'єр приїде за вказаною вами адресою, забере відправлення і доставить його до відділення Meest.



Виклик кур'єра в Україні від Meest


Комфортно для одержувача



Подбайте про одержувача вашої посилки: замовте кур'єрську доставку, і ми доставимо відправлення за вказаною вами адресою. Як тільки посилка прибуде в місто, співробітник Meest подзвонить одержувачу і погодить з ним точну дату і час доставки. До складу базової послуги кур'єрської доставки входить:



  • можливість замовити кур'єрський паркан відправлення, після чого з вами зв'яжеться менеджер відділу доставки, щоб уточнити дату і час для відправлення посилки;

  • SMS-повідомлення одержувача про прибуття посилки в місто;

  • дзвінок одержувачу в день прибуття посилки на склад і узгодження точної дати і часу доставки;

  • можливість вибрати один з трьох тимчасових інтервалів доставки: з 10:00 до 14:00, з 14:00 до 18:00, з 10:00 до 18:00;

  • додатковий дзвінок кур'єра за 30-90 хвилин до доставки.

Ви можете самостійно упакувати посилку або замовити упаковку відправлення додатково. Наші кур'єри виконують доставку відправлень вагою до 15 кг. При цьому довжина найбільшої сторони посилки не повинна перевищувати 120 см, а максимальна сума трьох вимірів відправлення повинна бути не більше 250 см. При кур'єрському паркані кур'єр проводить розрахунок вартості послуг Meest: якщо відправник вносить оплату готівкою або карткою, кур'єр видає йому касовий чек.



Якщо ви використовуєте власну упаковку, використовуйте міцні коробки або пакети, які розраховані на перевезення декількома видами транспорту в процесі доставки. Вони повинні бути чистими і сухими, без зовнішніх пошкоджень і доступу до вмісту. Не допускається зв'язування двох коробок в одну скотчем, стрічкою або мотузкою.





Внутрішня упаковка



Щоб вкладення не пошкодилися при перевезенні, дотримуйтесь правил внутрішньої упаковки:



Порожнечі в коробці обов'язково повинні бути заповнені.



Додайте тендітні речі в центрі коробки так, щоб вони не стикалися один з одним. Ретельно оберніть кожен предмет м'яким пакувальним матеріалом або повітряно-бульбашкової плівкою.



Рідини повинні перевозитися в герметичних судинах. Їх необхідно обгорнути міцними пакувальними матеріалами (наприклад, обкласти пінопластом) та запечатати в поліетиленові пакети. Пам'ятайте, що погано упаковані відправлення можуть пошкодити інший вміст коробки і нанести шкоду іншим відправлень, які перевозяться разом. Пересилання рідин і речовин, легко переходять в рідкий стан, в целофанових і поліетиленових мішечках не допускається. В'язкі, жирні або сильно пахнуть речовини запечатайте за допомогою скотча і загорніть в поліетиленовий пакет.



Насіння, насіння, горіхи, сухофрукти, борошно та інші сипкі речовини упаковуються в мішечки з щільної тканини, клейонки, плівки, міцні паперові пакети і вкладаються в ящики або картонні коробки з міцною основою (дно коробки може бути посилено скотчем).



Пам'ятайте, що подарункова упаковка не підходить для транспортування. Обов'язково упаковуйте подарунки в коробки або пакети для пересилання.



При перевезенні гострих предметів ретельно оберніть гострі краї і кінці. Зафіксуйте захисні матеріали таким чином, щоб вони, бува, не розгорнулися під час перевезення і гострі предмети не прорізали упаковку.



Для упаковки згорнутих в рулон плакатів, карт і креслень використовуйте тубуси.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?