flagДом
ornament-full-title

Потрібен кредит: п’ять надійних способів

ornament-full-title

Швидко отримати певну суму грошей на картку для того, щоб зручно розраховуватись у POS-терміналах, робити інтернет-покупки, протриматись до зарплати або зробити подарунок допоможе миттєвий кредит. Читайте про п’ять способів отримати кредит онлайн і не тільки.



Потрібен кредит: п’ять надійних способів


Онлайн-кредит на сайті МФО


Один із найпростіших і найшвидших способів отримати швидкий кредит на картку — подати заявку до мікрофінансової організації. Оформлення, розгляд анкети та ухвалення рішення займають мінімум часу: від 15 до 60 хвилин. Якщо клієнт подає заявку в ту саму організацію повторно, час очікування займе до 5 хвилин.


Для подання заявки знадобляться два документи: паспорт та ІПН. Їхні дані потрібно ввести на етапі реєстрації. При повторному зверненні не потрібно вказувати ці дані. Як розповідає postup.brama.com, класичні умови кредитування у МФО: сума — 15-25 тис. грн, строк — до 30 днів. Середня ставка на ринку — перший кредит під 0, повторний від 2%.


Перевагою кредитування в МФО є можливість отримати кредит по паспорту на картку будь-якого банку України. Користувачеві не потрібно бути клієнтом конкретного банку, щоб прийняти переказ. Також картка може бути як кредитною, так і дебетовою.


Онлайн-кредит у мобільному додатку


Зручний спосіб для тих, кому найбільше підходить опція отримання кредиту за допомогою смартфона. Багато МФО (наприклад, CreditPlus) та банки розробляють мобільні застосунки, щоб клієнтам було комфортно користуватися їхніми послугами. Часто це заощаджує час, тому що немає потреби очікувати завантаження сторінок у браузері. Особливо актуально для тих, хто має проблеми з передачею інтернет-з'єднання.


Кредитний ліміт у банку


Підвищення кредитного ліміту — також зручна, миттєва послуга. Підходить для тих, хто має високий кредитний рейтинг. Таким клієнтам банки можуть схвалити як невеликі суми, які легко повернути після зарплати, так і більші, зокрема онлайн-розстрочку.


До недоліків можна віднести те, що для підвищення кредитного ліміту необхідно активно користуватися кредитною карткою. Таким чином, банк може відстежити тенденцію фінансової поведінки позичальника. Тому, якщо користувач є клієнтом кількох банків, пріоритет слід віддати лише одному. Також підвищити кредитний ліміт до потрібної суми можуть тільки ті, хто має позитивну кредитну історію і не мали коли-небудь прострочення за кредитними договорами.


Кредит у необанку


Необанк — нове поняття для українців. Це фінтех-компанія, яка надає банківські послуги в онлайні та не має фізичної філії або офісу. Одна з найвідоміших фінансових компаній в Україні, яку можна віднести до необанків — monobank. Тут також можна оформити кредит або підвищити кредитний ліміт. Однак стосовно позичальників присутні ті самі високі вимоги, й отримати підвищення ліміту не так просто.


Кредит під заставу в ломбарді


Хороша опція, якщо клієнт має непотрібні цінні речі для продажу в ломбард, або ті, які він може викупити назад після закінчення терміну. Дізнатися зразкову вартість речі можна на сайтах ломбардів — на головних сторінках є онлайн-калькулятори, де можна підрахувати приблизну суму. Проте варто пам'ятати, що фахівець з оцінки може назвати іншу ціну — це залежить від стану речі, яку не можна врахувати онлайн, порівняльної цінності на ринку, а також від самої компанії.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?