flagМакияж
ornament-full-title

Як підібрати червону помаду з урахуванням тону шкіри

ornament-full-title

Спеціалісти у галузі макіяжу зазначають, що червона помада личить кожній жінці. Тому не варто боятися використовувати цей потужний засіб вираження індивідуальності та стилю. Головне вибрати правильний тон, який відповідатиме вашому відтінку шкіри. Ми розглянемо кілька важливих порад щодо вибору ідеального тону продукту.



Після чого ви зможете обрати ідеальний варіант, який вигідно підкреслить вашу природну красу. Знайти якісні помади у вигляді стіку, блиску, тінту для губ та іншу косметичну продукцію може запропонувати магазин Froomo.





Як підібрати червону помаду з урахуванням тону шкіри


Червона помада для дуже світлої шкіри



Дівчатам і жінкам з блідим тоном шкіри рекомендується уникати надто яскравих продуктів, а віддавати перевагу нейтральним, рожевим або навпаки темнішим холодним відтінкам.



Це допоможе створити контраст, який підкреслить особливість дуже світлої шкіри, при цьому надасть виразності. Оптимальними варіантами будуть насичені відтінки ягід, такі як вишневий, журавлинний тощо. Також підходить помада кольору марсала, але важливо, щоб винне забарвлення не було занадто темним.



Рекомендації по текстурі – чудові кремові та матові варіанти, які створять природний та стійкий макіяж. Найкращим варіантом буде поєднання червоною помади з чорною тушшю для вій і підкресленими вилицями.



Червона помада для світлої шкіри з теплим відтінком



Для тих, хто має світлий тон з теплим відтінком чудово підійде засіб з відповідним теплим підтоном червоного. Наприклад, можна розглянути кольори недозрілої вишні, червоно-малиновий, кораловий, теракотовий кольори.



Текстури – можна розглянути блиски та засоби, які мають у своєму складі блискучі часточки для надання шкірі здорового сяйва.



Шкіра середніх тонів



Теплий тон з легкою, майже невидимою засмагою потребує зовсім іншого відтінку. Яскравий червоний із помаранчевим вкрапленням стане ідеальним для вас вибором.



Таким чином можна буде підкреслити золотаве сяйво шкіри. Однак варто пам'ятати, що абсолютно рудий продукт не рекомендується наносити, оскільки апельсинові забарвлення можуть порушити гармонію в образі. Для мінімізації ризиків візажисти пропонують почати з контурування губ холоднішим відтінком, а потім наносити теплу червону помаду.



До речі, для середніх тонів також підходять традиційні червоні, вишневі та рубінові відтінки.



Що стосується формули, то тут ви маєте можливість експериментувати з матовими та кремовими версіями.



Оливковий відтінок шкіри



Дівчата з оливковою шкірою прагнуть згладити жовтий підтон. Для досягнення цієї мети рекомендується використовувати два відтінки:



  • цегляно-червоний;

  • червоний з додаванням коралово-рожевими вкрапленнями.

Матова текстура підкреслить вашу природність і зробить образ завершеним.



Червона помада для смаглявої шкіри



У цьому випадку традиційні, насичені відтінки, наприклад, соковитого яблука червоних сортів зроблять ваш образ ефектним і неповторним.



Крім того, для створення ефектного макіяжу на смаглявій шкірі рекомендується віддавати перевагу кремовим текстурам, які надають губам блиску.



Вибір червоної помади – мистецтво, яке дозволяє виразити свою індивідуальність. Правильно підібраний засіб не тільки підкреслить вашу красу, але й надасть образу неймовірного шарму. Дотримуючись простих рекомендацій, ви зможете створити неповторний образ для будь-якої події.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?