flagВолосы
ornament-full-title

Секрети голлівудських локонів: 5 літніх засобів для волосся

ornament-full-title
Секрети голлівудських локонів: 5 літніх засобів для волосся

Мрієте про розкішне, сяюче здоров'ям волосся, подібне до того, що прикрашає голлівудських дів? В інтернет-магазині keratinpro.ua, де представлена професійна косметика для волосся, можна знайти найцілющі продукти. Тут можна придбати якісну косметику для салонного догляду за волоссям, але в домашніх умовах.



Не секрет, що влітку наші локони потребують особливого догляду, адже палюче сонце, хлорована вода басейнів і солоний морський бриз можуть завдати їм серйозної шкоди. Але не впадайте у відчай, адже зараз ви дізнаєтеся всі секрети, які допоможуть зберегти красу вашого волосся навіть у найспекотніші місяці.



Топ-5 чарівних засобів для догляду за волоссям влітку



  1. Зволожуючий кондиціонер. Літнє сонце здатне висушити волосся, позбавивши його блиску і життєвої сили. Для боротьби з цією проблемою необхідний зволожуючий кондиціонер з оліями або кератином. Він відновить вологу у волокнах волосся і захистить їх від пересушування.

  2. Захисний спрей. Перед виходом на вулицю обов'язково розпиліть на волосся спеціальний спрей з УФ-фільтрами. Він створить невидимий бар'єр, захищаючи локони від шкідливого впливу сонячних променів і зберігаючи їх колір.

  3. Маска для волосся. Раз на тиждень балуйте своє волосся живильною маскою. Вона глибоко проникне в структуру волосся, відновить пошкоджені ділянки і надасть локонам силу і шовковистість.

  4. Сухий шампунь. У спекотні літні дні голова швидко стає вологою, а волосся – тьмяним і безжиттєвим. Сухий шампунь допоможе освіжити зачіску, поглинаючи надлишки жиру і надаючи волоссю об'єм і легкість.

  5. Спрей для блиску. Завершальний штрих – спрей для блиску. Він створить на волоссі тонку, ледь помітну плівку, яка буде відбивати сонячні промені, роблячи локони сяючими і шовковистими.

Топ-5 лайфхаків для захисту волосся влітку



У вас завжди повинна бути під рукою якісна косметика для домашнього догляду, і ви не повинні лінуватися користуватися нею. Крім того:



  • Уникайте тривалого перебування на сонці в найспекотніші години дня.

  • Обирайте зачіски, при яких волосся не торкається обличчя і шиї, щоб уникнути їх забруднення і пересушування.

  • Після купання в морі або басейні ретельно промивайте волосся прісною водою, щоб видалити сіль і хлор.

  • Пийте більше води, щоб волосся залишалося зволоженим зсередини.

  • Перед сном наносіть на кінчики волосся трохи зволожуючої олії або сироватки.

Топ-5 зірок з розкішними локонами



Хочете знати, як досягти таких же приголомшливих волосся, як у голлівудських красунь? Ось кілька прикладів зірок, чиї локони підкорили мільйони:



  • Джессіка Альба. Її шовковисті темні локони завжди виглядають ідеально, будь то на червоній доріжці чи в повсякденному житті. При цьому зірка користується яєчними масками для волосся.

  • Блейк Лайвлі. Її золотисті хвилі є справжньою візитною карткою актриси та об'єктом заздрості багатьох жінок. Її секрет – маски для волосся з меду.

  • Дженніфер Лопес. У будь-якому віці волосся цієї співачки та актриси виглядає розкішно і доглянуто. Вона обирає складну і брендову косметику.

  • Пріянка Чопра. Її довгі, блискучі локони – справжній витвір мистецтва. Красуня запевняє, що такі волосся їй подарувала природа, ну а ми, звичайно ж, віримо.

  • Різ Візерспун. Ця яскрава блондинка доводить, що природна краса волосся може бути справді осліпливою. Вона не приховує, що не приділяє особливої уваги своєму волоссю, хіба що влітку носить головні убори.

Порятунок від сонця, солі і хлору - тепер ви знаєте все



Розкішне, сяюче здоров'ям волосся – заповітна мрія кожної жінки. Дотримуючись наших порад та використовуючи професійні засоби для догляду, ви зможете зберегти красу своїх локонів навіть у найспекотніші літні місяці. Приділіть трохи часу догляду за волоссям, і вони будуть радувати вас своїм блиском, силою і життєвою енергією. Адже кожна жінка варта виглядати, як справжня голлівудська діва!

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?