flagДиеты
ornament-full-title

Big Green Egg: найкращий досвід грилювання

ornament-full-title

Big Green Egg – це вугільний керамічний яйцеподібний гриль, який став одним з найпопулярніших у світі. Компанія Grill Point в м. Київ – офіційний дилер виробника культових грилів Big Green Egg Company в Україні. 



У цього обладнання цікава історія створення. Американські ентузіасти барбекю, натхненні корейськими/китайськими глиняними печами, які використовувалися для приготування їжі протягом століть, та традиційним японським грилем «камадо», шукали спосіб їх альтернативного варіанту для ринку США. Так у 1974 році був створений Big Green Egg (Велике Зелене Яйце) – доступний і простий у використанні керамічний гриль для приготування більш ароматної та смачної їжі.



Приклад дизайну з Big Green Egg



Сьогодні Big Green Egg виготовляється з сучасної інноваційної кераміки, яка дозволяє готувати страви з неймовірним ароматом та неповторним смаком.



Big Green Egg: конструкція та переваги



Big Green Egg – вугільний яйцеподібний гриль зі стінками з високоякісної кераміки, яка забезпечує рівномірний розподіл тепла. Кераміка має ряд переваг перед іншими матеріалами, використовуваними для виготовлення грилів.



Якості кераміки:



  • Стійка до високих температур, що дозволяє приготувати корисну їжу з насиченим смаком.

  • Найкраще зберігає тепло, що сприяє економії споживання палива.

  • Допомагає утримувати вологу, що дозволяє приготувати соковиті страви.

  • Довговічна, не піддається пошкодженням без надмірних зусиль.

Яйцеподібна форма Big Green Egg додатково впливає на зберігання тепла та його рівномірний розподіл по всьому грилю, а кільцева решітка – по поверхні. Гриль оснащений термометром та вентиляційними отворами, що дозволяє контролювати температуру приготування та потік повітря всередині гриля.



Комплектація Big Green Egg



Завдяки застосуванню інноваційної кераміки та унікальної емалі при виробництві Big Green Egg має ряд вагомих переваг по зрівнянню з іншими грилями:



  • Універсальність. Big Green Egg можна використовувати для приготування будь-яких страв. Обладнання може застосовуватись для грилювання, копчення, печення, тушкування та інших методів приготування їжі.

  • Висока якість приготування їжі. Унікальна технологія дозволяє досягти насиченого смаку та неперевершеного аромату страв.

  • Довговічність. Big Green Egg може прослужити десятки років при належному догляді.

  • Енергоощадність. Big Green Egg споживає менше палива, ніж інші типи грилів.

  • Безпечність. Прохолодна поверхня гриля під час готування.

Компанія Grill Point (м. Київ) – команда фахівців у сфері грилювання, яка пропонує широкий вибір оригінальних вугільних грилів Big Green Egg різних розмірів та призначень. А також модульні/каркасні столи до них, комплектуючі, супутні товари та аксесуари від Big Green Egg Company. 

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?