flagДиеты
ornament-full-title

Їжа з доставкою: що замовляти, а що – не варто

ornament-full-title
Їжа з доставкою: що замовляти, а що – не варто

Суші Київ доставка додому дійсно належать до тих послуг, що користуються стабільним попитом. Це цілком очікувано, бо суші – це смачна й відносно здорова страва. Її можна замовити для обіду, дружніх посиденьок, романтичної вечері чи для будь-яких інших подій різного масштабу. Нігірі, маки, уромаки та інші різновиди – відмінно смакують. Ви можете їх купити з доставкою в БагатоЛосося



Звісно, не суші єдині користуються попитом. Іноді хочеться чогось більш калорійного. Тоді приходить на виручку піца. Вона універсальна, швидко готується та передбачає порційну нарізку, що тільки додає зручності споживання. До найпопулярніших різновидів належать: Маргарита, Пепероні, Гавайська, Чотири сири. Проте, споживачі цілком успішно замовляють і бургери, що є швидкою та поживною їжею, яка підходить як для індивідуального замовлення, так і для того, щоб нагодувати цілу компанію.



Якщо споживач є прихильником здорового харчування, то надає перевагу не бургерам, а стравам китайської кухні, які різняться смаками та текстурами, часто передбачають використання великої кількості овочів і спецій. Зі страв італійської кухні прихильність в багатьох країнах завоювали спагетті карбонара, лазанья, равіолі, різотто. Середземноморська їжа також відмінно смакує. Кухня славиться своєю корисністю, використанням свіжих овочів, оливкової олії та морепродуктів.



Є прихильники й більш екзотичних страв. Індійська кухня приваблює своїми прянощами та ароматами. Вона відмінно підходить для вегетаріанського меню. Тайська їжа ж відома своїми специфічними смаками, які часто поєднують солодкі, кислі, солоні й гострі нотки. Якщо хочеться чогось яскравого, замовляють мексиканські страви, наділені насиченим смаком. Вони також часто містять багато овочів. Десерти ж користуються стабільним попитом. Це вдале завершення обіду чи вечері. Так чи інакше, та кожен може замовити страви собі до смаку.



Яку їжу не замовляють з доставкою



В наш час доставити до споживачів можна ледь не всі види продуктів, та деякі страви не замовляються ними чи замовляються надто рідко, зважаючи на специфіку чи складнощі в транспортуванні. Про що мова? Наприклад, про салати, що містять полуницю чи листову зелень. Вони можуть зів’яти та стати непрезентабельними. Не замовляють клієнти морозиво та заморожені десерти (сорбет чи йогурти), бо їх практично не реально довезти в потрібному стані, особливо в разі переміщення на довгі відстані чи в теплу пору року.



Не надто вдалим вибором для доставки є смажені страви, хоча їх замовляють цілком охоче. Це картопля фрі або темпура, які можуть стати м'якими та втратити свою хрусткість раніше, ніж дістануться до клієнта. А от що дійсно не люблять споживачі, так це їжу з великою кількістю рідкого соусу та інші страви, що легко проливаються, як от супи, хоча їх також іноді замовляють, на відміну від сирного фондю, що вимагає спеціального обладнання для підтримання правильної температури й консистенції.



З обережністю варто замовляти й свіжі морепродукти, що швидко втрачають свою якість та свіжість. Устриці, краби, креветки геть не призначені для доставки, як і різноманітна екзотика, що вимагає особливої подачі та презентації. Вишукані десерти та страви, що передбачають компонування безпосередньо перед споживанням, також є не надто вдалим вибором для замовлення з доставкою, та звісно, вирішувати клієнтові.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?