flagДети
ornament-full-title

Продаж різнопланових дитячих товарів для дітей різного віку

ornament-full-title

Беремо іграшку за віком



Іграшка має бути цікавою дитині у її віці: не бути надто простою, але й не надто складною. Інтернет-магазин "Папірус Сіті" - ідеальне місце для покупки дитячих товарів. Переходьте до онлайн-каталогу https://papirus.net.ua/.



  • Для немовлят – гримлячі, галасливі, дзвінкі іграшки; те, що можна пробувати на зуб; іграшки на руку, за якими дитина тільки стежить очима. Картинки – зрозумілі та великі.

  • З 1,5 до 3-х років - всілякі каталки, стукали, гойдалки: все, що може рухатися і чим можна ефектно маніпулювати. Музичні іграшки. А також сортери, великі мозаїки та кубики. Книжки – іграшки з рухомими елементами та товстими сторінками.

  • З 3 до 5 років – іграшки та атрибутика для сюжетних ігор (посудка, лікарня, перукарня, магазин), фігурки тварин та людей. Казки та вірші у великій кількості. Перші енциклопедії у незвичайному форматі (3D, кишеньки-віконця).

  • З 5 по 7 – настільні ігри, конструктори, головоломки, набори для творчості. Фігурки для створення колекцій. Книги з серії про улюблених героїв та на цікаву тему (космос, машини, динозаври).



Продаж різнопланових дитячих товарів для дітей різного віку


Безпека та якість



Зазвичай батьки приділяють цьому пункту особливу увагу. Основне, на що варто тут звернути увагу:



  • форма іграшки. Ніяких гострих країв, довгих шнурків, зазубрин, що стирчать, дрібних магнітів та інших деталей, які можна проковтнути,

  • відсутність різкого запаху будь-якої етимології,

  • природні кольори без «кислотного» відтінку,

  • вікове маркування,

  • термін придатності. Так, на іграшках він теж має бути, уявляєте? Особливо звертайте увагу на цей пункт при покупці гумових та пластикових іграшок. Деякі з них виготовлені з еко-матеріалу, який з часом розкладається.

  • наявність інструкції та сертифіката якості. Ви можете попросити подивитись ці документи у продавця в магазині.





Розвиток



Так, в принципі, кожна іграшка для дитини, що розвиває. Навіть проста каструля з кришкою може стати багатофункціональною розвивашкою. Але, вибираючи в магазині іграшку, краще заздалегідь знати, що саме ви хочете розвивати на даному етапі дорослішання малюка – це допоможе звузити коло пошуку, заощадити час та полегшить муки вибору.



Потрібна маленька моторика? Беремо сортери, матрьошки, пазли, конструктори, шнурівки, пластилін.



Потрібно розвивати мову? Звертаємо увагу на духові музичні інструменти, книги, логопедичні посібники.



І тут також треба враховувати вік. Тому що розвивати дрібну моторику в 1 рік та в 5 років дітки будуть по-різному.



У дитини повинні бути іграшки, які залишають простір для творчості, щоб можна було щось зняти-змінити-переставити (змінити одяг, щоб пожежник став лікарем, а лікар - ковбоєм), уявити одне іншим (кубик – це хлібчик, цегла, стільчик) , ганчірочка – це спідничка, сідло, рушник і фата), по-різному використовувати властивості одного предмета та використовувати його у різних іграх.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?