flagЗдоровье
ornament-full-title

ІМПЛАНТАЦІЯ ЗУБІВ: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ?

ornament-full-title

Якщо ви втратили або пошкодили зуб, ви можете бути стурбовані тим, щоб отримати заміну якомога швидше. Це нормальна реакція. Однак найкращий крок, який ви можете зробити, це обговорити варіанти з вашим стоматологом, або коронки, або протези, або зуби на 4 імплантатах. Сьогодні великою популярністю серед населення в Україні користується імплантація зубів. Детально тут https://symmetrica.ua/implantatsiya/.



Один з варіантів - отримати коронку. Коронка надівається на існуючий зуб після того, як зуб був поданий. Ви також можете отримати міст, який можна прикріпити до ваших існуючих зубах, щоб заповнити пробіл. Це може бути хорошим вибором для людини, який втратив зуб.



Інша можливість - отримати імплант. Імплантат насправді є коренем протеза. Імплантат являє собою крихітний гвинт з титану, який розташований всередині щелепної кістки. Потім до імплантату можна прикріпити коронку, а коронка служить зубом.





Коронки і мости: переваги і недоліки



Мостова конструкція часто включає в себе коронки, і її виконання може бути життєздатним варіантом для реставрації зубів. Розглянемо наступні моменти:



Переваги



Коли ви отримуєте фіксований міст, що залишилися зуби на кожній стороні моста будуть заповнені. Над ними будуть поміщені коронки, і тоді у вас буде ряд протезів, які виглядають справжніми. З точки зору мови і жування, мости і коронки більш стійкі, ніж часткові зубні протези. Вони також можуть допомогти зберегти зуби рівними, так як вони залишаються на місці. Їх можна чистити майже так само, як ви чистите інші зуби. Вони не повинні бути просочені як протези. Мости і коронки, як правило, дешевше, ніж імпланти. Їх можна чистити майже так само, як ви чистите інші зуби. Вони не повинні бути просочені як протези. Мости і коронки, як правило, дешевше, ніж імпланти.



Недоліки



Багато коронки повинні бути замінені через кілька років. Кісткова тканина під мостами і коронками може переміщатися, що може знизити її довговічність. Крім того, оточуючі зуби можуть ставати слабкіше згодом, і це може зробити їх більш схильними до руйнування.





Зубні імпланти: переваги і недоліки



Імплантати є найкращим варіантом для багатьох людей. Ось що ви повинні знати:



Переваги



Зубні імпланти зазвичай тривають довше, ніж мостові. Середня тривалість життя імпланта становить приблизно 25 років. Вони більше схожі на натуральні зуби, ніж на коронки і мости. Імпланти також функціонують більше як натуральні зуби. Вони мають тенденцію бути більш довговічними, ніж коронки, які можуть зламатися і випасти з нижчих зубів. Для того, щоб носити імплант, зуби не повинні бути опущені. Подібно коронкам і мостам, імпланти є постійними і можуть бути очищені як природні зуби, тому не потрібно замочування.



Недоліки



Процес операції для імпланта набагато складніший, ніж для мостів і коронок. Процес загоєння також набагато довше за допомогою імплантів. Імпланти зазвичай коштують дорожче, ніж мостові.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?