flagДети
ornament-full-title

Які переваги має приватний дитячий садок?

ornament-full-title

Плюси, які не вичерпуються наведеним нижче списком.



Живлення. У мережі приватних садів, наприклад, приватний дитячий садок на Позняках Мандаринка, працюють власні кухні, які займаються не розігрівом обідів, які привозяться з комбінатів громадського харчування, а приготуванням різноманітних страв на місці, із збереженням великої кількості корисних речовин та вітамінів, а також смакових властивостей лише якісних продуктів.



Які переваги має приватний дитячий садок?


Максимальна увага спрямована на розвиток талантів у дитини. Навчання іноземних мов, заняття хореографією, відвідування басейну, малювання тощо проводяться з урахуванням задатків кожного з дітей. Діти, що займалися в секціях і пройшли підготовку до школи, почуваються в ній упевнено, зазвичай на голову перевершуючи своїх однолітків.



Високопрофесійний персонал проходить дуже ретельний відбір, перевірку та навчання. У приватний дитячий садок приходять працювати люди, які не тільки мають потрібну кваліфікацію, але, що ще важливіше, люблять дітей. Випадки жахливого поводження з дітьми вихователів державних дитсадків, які іноді стають надбанням гласності, тут апріорі неможливі.



Атмосфера приватного дитячого садка. Цей пункт випливає із попереднього. Діти дуже добре почуваються там, де вони бажані, де їх люблять і чекають. Діти часто не хочуть йти додому з батьками, ще не награвшись із друзями.



Безпека - найважливіший пункт, який хвилює батьків. І він відпрацьовується у приватних дитячих садках на всі 100%. Наявність власної служби охорони убезпечує дітей від неадекватних відвідувачів. Наявність камер на всіх входах та виходах завжди дає чітку відповідь, де дитина. А веб-камери дозволяють батькам у режимі реального часу спостерігати, як їхнє маля вчиться, відпочиває, проводить вільний час.





Які з цього робимо висновки?



Попит на приватні дитячі садки, особливо з моменту початку виходу з кризи, тільки зростатиме. Батьки чудово розуміють усі плюси, описані нами вище, і із задоволенням готові віддати дитину в такий сад.



Зупиняючим фактором на сьогодні є не лише фінансове питання. Величезна проблема якраз у малому поширенні альтернативних дитячих садків, коли батьки стоять перед дилемою: віддати дитину в розташований поруч дитячий заклад або витрачати до двох-трьох годин на день на те, щоб завезти, а потім забрати його з приватного дитячого садка.



Тому відкриття приватного дитячого закладу на території, яка не має такого в доступному для огляду діаметрі, є гарним вкладенням грошей. Головне – правильно розрахувати свої сили (за відсутності відповідного досвіду). Але тут є чудовий вихід, про що ми писали вже неодноразово.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?