flagДом
ornament-full-title

Новобудови Галицького району Львів

ornament-full-title

Ніхто не стане сперечатися, що покупка власної квартири – одна з найважливіших та приємних подій у житті людини.

Кожен майбутній новосел уважно вивчає ринок нерухомості з метою придбати якісне житло, що підходить йому за метражем, розташуванням, наявністю потрібної інфраструктури, і, бажано, з пристойними сусідами та мальовничим видом з вікна.



Новобудови Галицького району Львів


Переваги новобудов перед вторинним житлом



За сучасних темпів будівництва, різних варіантів планувань, концепцій благоустрою житлових комплексів, вибір все частіше робиться на користь новобудов. Чому саме? Давайте розбиратися разом із будівельним журналом:



  1. Одна з очевидних переваг новобудови Львів центр - ціна. Навіть якщо купувати квартиру не на стадії котловану, а, скажімо, за 3-4 місяці до здачі, ціна квадратного метра буде нижчою, ніж в аналогічному житлі на вторинному ринку.

  2. Банки охочіше пропонують іпотеку на покупку житла у перевіреного великого забудовника.

  3. Квартира в новобудові завжди чиста юридично і не має неприємного минулого.

  4. У більшості сучасних проектів житлових будинків є можливість вибрати варіанти планування та дизайну на власний розсуд, не оббиваючи пороги БТІ для оформлення перепланування і не ламаючи стіни.

  5. Загальний комфорт у новобудовах завжди на висоті: чисті сходи, просторі ліфти, без перебоїв функціонуючі комунікації, зручні під'їзди та пандуси, підземні паркінги.

  6. Упорядкована територія – важливий плюс. Широкі тротуари, безпечні дитячі майданчики, чисті двори – старі райони не завжди можуть цим похвалитися.

  7. У сучасних будинках з якісною тепло- та гідроізоляцією мешканці витрачають менше грошей на опалення. При цьому важливо, щоб вікна були також якісними.

  8. Надійний протипожежний захист, сигналізація, охорона та відеоспостереження – всі ці засоби безпеки, як правило, передбачені в нових житлових комплексах і є невід'ємною складовою спокою та надійності у сучасному світі.





Новобудови – це хороша інфраструктура



У нових районах швидко розвивається інфраструктура. Дитячі садки, школи, магазини, салони краси, медичні центри – все це часто розташоване прямо на території житлового комплексу.



Крім того, ймовірність придбати «маргіналів» у сусідах дуже низька, адже вони не купують нових квартир. Навпаки, мешканці намагаються знайомитись і створюють активи для вирішення різних спільних питань.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?