flagФигура
ornament-full-title

Шкіряні сумки та їх необхідність у нашому житті

ornament-full-title

Як правильно вибрати чоловічу сумку, яка зможе повністю підкреслити солідність, чудовий смак і стиль свого власника? Які є види сумок, запитаєте ви?



Шкіряні сумки та їх необхідність у нашому житті


Портпледи та дорожні сумки



Портпледи та дорожні сумки незамінні для тих чоловіків, які дуже часто бувають у різноманітних відрядженнях. Портпледи зроблені таким чином, щоб речі не м'ялися, їх набувають переважно ті люди, які дотримуються офісного класичного стилю. Є такі моделі, які крім центрального відсіку мають дуже багато різних кишень, в які можна покласти різноманіття різних речей, саме вони чудово змогли замінити таку необхідну і звичну валізу або невелику дорожню сумку. Якщо на Вас чекає нетривала подорож, тоді Вам знадобиться портплед. Шкіряні сумки ви можете замовити тут https://empirebags.com.ua/.



Рюкзак / речовий мішок



Ті люди, які просто люблю носити такі речі, як светр і джинси, можуть придбати незвичайний і стильний рюкзак або речмішок, який носиться на одне плече.



Барсетка



Барсетка чудово підходить для дрібних предметів, наприклад візиток, документів, ключів. Що ж вона є, запитаєте ви? Це невелика за своїми розмірами сумка, яка має товсту ручку або коротенький ремінець.



Сумка-кобура



Ті, хто просто не любить шкіряні барсетки, альтернативним варіантом стане дуже компактна сумка-кобура. Вона носиться на поясі або під пахвою зазвичай на короткому ремені, її просто неможливо втратити або забути на відміну від барсетки. Вона має переваги не тільки в тому, що вона зручна, але й тому, що має гарну форму та колірне рішення, яке приваблює оточуючих.



Якщо ви бажаєте придбати спортивну сумку, барсетку, месенджер, портфель, тоді особливу увагу варто звернути на те, з якого матеріалу вона виконана. Краще звичайно – це шкіра. Вона може бути: теляча, свиняча, оленяча, буйволина, страусова та інших матеріалів. При виборі варто звернути увагу, щоб текстура була однорідною, а вироблення матеріалу має бути просто ідеальним на вигляд.





Поради, до яких варто дотримуватися



Перш ніж купити сумку, варто подумати, з чим надалі ви збираєтеся її носити. Не варто вибирати низькосортну шкіряну сумку, тому що вона груба на вигляд і не дуже міцна. Якщо використано ламінатне покриття на поверхні портфеля, можете не турбуватися, ваша сумка прослужить довго. Саме це чудово оберігає шкіру від впливу температурних перепадів, вологи, бруду та невеликих подряпин. Портпледи, спортивні моделі, месенджери можуть бути зроблені з вощеного брезента, сумішових тканин без просочення або з просоченням, нейлону, тканини.



Якщо ви бажаєте придбати тканинний варіант, варто поцікавитися, чи можна чистити і прати виріб. Справа в тому, що текстильні сумки дуже швидко брудняються.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?