flagДом
ornament-full-title

Модні аксесуари для чоловіків: від годинника та окулярів до шарфів та сумок

ornament-full-title
Створення трендових аутфітів не можливо уявити без використання аксесуарів: якісних та модних.

Сучасна мода для чоловіків диктує наявність стильних аксесуарів, які гармонійно можуть доповнити образ. Серед представників таких предметів у цьому році є:

- Головні убори. Шапки, кепки, бейсболки можуть стати важливим елементом вашого стилю. Обирайте модель відповідно до ваших уподобань та сезонності. Капелюхи ваш must have у цьому році адже, вони будуть популярні у чоловічій моді, особливо моделі у стилі Fedora або Trilby. Німецький виробник Bugatti в Україні пропонує брендові вироби, які довго зберігають форму та виглядають стильно. 

Модні аксесуари для чоловіків: від годинника та окулярів до шарфів та сумок


- Сумки – зручні та практичні аксесуари для зберігання речей. Обирайте на сайті https://bugatti-fashion.com.ua/ru/ аксесуар, який відповідає вашій сфері діяльності та стилю – від класичних портфелів до спортивних рюкзаків. Або зверніть увагу на ультрамодні у цьому році поєднання. Замість традиційних моделей, чоловіки все частіше обирають сумки-рюкзаки: комфортні та практичні.



- Годинник — це не тільки функціональний аксесуар, але й стильний елемент гардероба. Обрати можна варіант відповідно до вашого стилю та уподобань – від класичних до спортивних моделей.
- Окуляри – модний аксесуар, призначений не лише для захисту від сонця. Вони можуть стати важливим елементом стилю та гармонійно доповнити образ. Підбирайте модель з оправою, яка відповідає вашій формі обличчя.
- Ремені можуть стати не лише функціональним елементом, а й стильним доповненням. Варто придбати модель базового чорного, коричневого кольору з якісної шкіри та поєднувати з джинсами або штанами чінос, сорочкою та зручними брендовими чоботами — і ваш модний look створено.
- Шарфи можуть додати тепла, гармонійно вписатися як елемент осінньо-зимового вбрання. Підбирайте модель з якісних матеріалів та з урахуванням загального стилю в одязі. Використовуйте моделі стриманих кольорів та принтів. Так простіше буде включити аксесуар з ваш look, не перевантажуючи його деталями.

Це лише частина ідей аби доповнити та прикрасити образ чоловіка. Важливо вибирати комфортні в носіння аксесуари, які відповідають вашому стилю та роблять вас впевненим. Не варто купувати одразу декілька варіантів речей. Адже мода змінюється швидко, і деякі аксесуари потрібно час від часу оновлювати. Тому придбайте брендові моделі та використовуйте їх в образах на вимогу обставин. 
flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?