flagДом
ornament-full-title

Тактичний одяг та аксесуари Rothco

ornament-full-title

Останнім часом тактичні куртки стають дедалі популярнішими серед мисливців та туристів. Вони дуже зручні і функціональні, захищають від дощу і вітру, мають гарний ефект, що дихає. Використовуючи джерело, ви зможете підібрати комплект тактичного одягу відповідно до ваших потреб. Тактичний одяг та аксесуари Rothco ви можете замовити тут https://denim.ua/takticheskaya-i-aksessuary-odezhda-rothco/.



Тактичний одяг та аксесуари Rothco


Як правильно вибрати куртку?



На які параметри звернути увагу при виборі?



  1. Колір. Тактичні куртки, в основному, випускаються у двох кольорах: камуфляж та однотонних. Але вибір кольору – це виключно справа смаку. Звичайно, найбільш універсальним є камуфляжне забарвлення. Якщо ви мисливець чи спортсмен-екстремал, то вибір камуфляжу однозначно буде правильним. Для любителів комфорту та простоти вибору, можна віддати перевагу однотонним курткам, які мають безліч кольорів.

  2. Розміри. Тактична куртка повинна сидіти на Вас зручно, бути комфортною та не обмежувати рухів. Тому при покупці слід уважно вибирати розмір, який відповідає Вашій фігурі. Деякі моделі також можуть мати запас на те, щоб куртка села на вас ідеальна і була вільною, коли Ви її знімете.

  3. Призначення. Тактичні куртки використовуються як верхній одяг при виконанні різних завдань та для виконання різних видів діяльності.

Залежно від призначення, тактичні куртки матимуть різний ступінь захисту та захисту від вітру та дощу. Нині різноманітність тактичних курток вражає, що спрощує вибір клієнтам.





Переваги окремих видів тканин



Насправді тактична куртка — це не тільки річ, необхідна для захисту від вітру, холоду та дощу.



Вона також може бути використана для виконання тактичних завдань у міських умовах.

Ця модель куртки виконана з м'якої тканини Cordura 600D, яка забезпечує комфорт та свободу рухів у найбільш травмонебезпечних зонах. Крім того, куртка має посилену зону плечей та має додатковий захист ліктів.

З внутрішнього боку куртка має 2 кишені, які підійдуть для невеликих предметів.

Основна кишеня має застібку Velcro, що дозволяє швидко та легко знайти та забрати в нього необхідні речі.

Модель має зручну довжину, але досить високу, щоб почуватися комфортно в місті. Куртка розрахована на температуру до -10 градусів, тому буде зручна для використання у місті навесні та восени.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?