flagКожа
ornament-full-title

Контурна пластика – ін’єкційне омолодження обличчя

ornament-full-title
Як прибрати зморшки та позбавитись від асиметрії обличчя? Яким чином можна підправити його контури та додати об’єми? Контурна пластика – універсальна процедура для омолодження та корекції естетичних недоліків. Введення філеру в шари дерми дозволяє отримати максимально швидкий ефект. Гель може легко змінити форму губ і зробити їх більш об’ємними. Він же виштовхує зморшки та вирівнює шкіру.

Контурна пластика – ін’єкційне омолодження обличчя


Контурна пластика може здійснюватися із застосуванням препаратів, які мають різний склад, однак найбільш популярними серед них є філери з гіалуроновою кислотою. Чому саме вони? Річ у тім, що гіалуронова кислота входить до міжклітинного матриксу, тож не відторгається, а сприймається організмом, як щось рідне та знайоме. Речовина зв’язує молекули води, тому препарати з нею вважаються оптимальним вибором для гідратації шкіри та підтримання водного балансу.

Зменшення кількості гіалуронової кислоти в організмі призводить до втрати шкірою краси та пружності. Вона стає нееластичною, з’являються зморшки, а об’єми – зникають. Використання філерів, що мають її у складі, дозволяє активізувати процеси відновлення клітин. Таким чином шкіра омолоджується абсолютно природним способом.

Особливості використання філерів з гіалуроновою кислотою



Контурна пластика з використанням подібних препаратів має чимало переваг, адже вони:


- Складаються з біодеградуючих речовин, тож поступово розсмоктуються та виводяться з організму.
- Дають довготривалий ефект. В середньому він триває до 18 місяців.
- Абсолютно безпечні.
- Не викликають алергії.
- Гарантують отримання швидкого результату.
- Дозволяють позбавитись від різних естетичних недоліків.

В залежності від поставлених задач та зони обробки, сеанс контурної пластики може тривати в середньому від 30 до 60 хвилин. Спеціаліст обирає склад і дозування препарату, враховуючи індивідуальні особливості клієнта та результат, якого він бажає досягти. Філери відмінно коригують контури губ та обличчя, дозволяють позбавитись від асиметрії та побороти вікові зміни. З їх допомогою можна відновити втрачені об’єми й вирівняти зморшки.

Контурна пластика губ не є надто складною, та вона потребує професійного виконання. Перш ніж перейти до ін’єкцій, косметолог ретельно очищує зону обробки. Після цього він наносить анестетик та чекає доки він почне діяти. Лише потім спеціаліст переходить до ін’єкцій, вводячи голку на різну глибину. Далі, м’якими масажними рухами він розподіляє препарат у тканинах. Ось і все – швидко, ефективно та доступно.
flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?