flagМакияж
ornament-full-title

Професійна косметологія у Львові - піклуємося про здоров’я та молодість твоєї шкіри

ornament-full-title

Як видалити судини на обличчі та тілі?



Купероз – поширена проблема, що проявляється на обличчі у вигляді дрібних судинних зірочок. Її провокують різні фактори – перепади температур, неправильне харчування, куріння, прийом алкоголю, вплив ультрафіолету, стрес та ін. Всі вони порушують мікроциркуляцію крові, внаслідок чого дрібні судини розширюються та стають ламкими.



На щастя, сьогодні є кілька способів вирішення проблеми, особливою популярністю серед яких користується лазерне видалення судин. В Центрі краси та здоров'я «https://si.lviv.ua/» у Львові процедури проводять кваліфіковані фахівці, які використовують найпередовіше обладнання.



Професійна косметологія у Львові - піклуємося про здоров’я та молодість твоєї шкіри


Переваги



Є ряд причин, з яких лазерна методика особливо затребувана серед пацієнтів різного віку. Усі вони полягають у її численних перевагах.



  1. Безболісність. Вплив променя не завдає дискомфорту. Крім того, після процедури на шкірі не залишаються рани, подряпини або інші ушкодження, які могли б завдавати незручностей.

  2. Відсутність побічних ефектів. Головне – дотримуватись рекомендацій фахівця.

  3. Універсальність. Методика підходить для людей із будь-яким типом шкіри.

  4. Оперативність. Сеанс займає лише 15-20 хвилин.

  5. У ході процедури лазер «склеює» посудину і випарює кров, що накопичилася, за рахунок чого плями і «сітки» зникають.

До протипоказань входять: цукровий діабет, онкологія, патології серцево-судинної системи, схильність до кровотеч, туберкульоз та інших захворювань.



Вік – серйозне випробування для шкіри. Сучасна косметологія має багато інструментів для того, щоб усунути вікові зміни. Біоревіталізація та мезотерапія – найпопулярніші ін'єкційні процедури. Обличчя перетворюється за кілька хвилин, зморшки зникають. Щоб вибрати ту чи іншу процедуру, потрібно зрозуміти, у чому полягає відмінність біоревіталізації від мезотерапії.



У чому відмінність біоревіталізації від мезотерапії



За цих процедур під шкіру пацієнта ін'єкційно вводять препарати. Відмінність - у речовинах, що вводяться. При біоревіталізації використовують засоби, створені на основі гіалуронової кислоти. Цей препарат підтримує природний водний баланс шкіри. З віком шкіра втрачає тургор через те, що синтез гіалуронової кислоти падає.



Це помітно на вигляд: шкіра обличчя стає в'ялою, зневодненою і покривається зморшками. Біоревіталізація виправить цю ваду. Якщо шкіра тільки в початковому ступені старіння, то може бути достатньо однієї процедури. Іноді потрібно провести до п'яти процедур, щоб досягти ефекту омолодження.





Відмінність мезотерапії в тому, що для ін'єкцій складають коктейль із поживних речовин, вітамінів, гіалуронової кислоти, ліполітиків. Концентрація кожного компонента коктейль речовини підбирається індивідуально і залежить від стану шкіри та віку пацієнта, а також від бажаного ефекту.



На відміну від біоревіталізації результати мезотерапії видно з часом і потрібно від 4 до 10 процедур. Крім того, на гіалуронову кислоту не буває алергії, оскільки це природна складова тканин.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?