flagКулинария
ornament-full-title

Заморожені напівфабрикати для сім'ї, для дітей

ornament-full-title

У стрімкому темпі сучасного життя іноді просто не вистачає часу на довге приготування. І тоді господині обирають магазинні напівфабрикати, щоби швидко нагодувати свою сім'ю. Хорошою альтернативою таким покупним продуктам швидкого приготування можуть стати домашні напівфабрикати. Адже кожна мама хоче, щоб її діти харчувалися лише якісними та корисними продуктами. Але купувати свіже м'ясо і одразу ж готувати його виходить далеко не завжди. А приготовлені своїми руками і правильно заморожені домашні напівфабрикати – незначно поступаються якістю щойно купленому м'ясу. Заморожені напівфабрикати для сім'ї, для дітей ви можете на сайтi Смачнота.



Заморожені напівфабрикати для сім'ї, для дітей


Вибір домашніх напівфабрикатів анітрохи не менший за асортимент, представлений на магазинних полицях: це і фрикадельки, і тефтелі, і домашні котлети, і навіть заморожений бульйон. А якщо підключити трохи фантазії, то до цього списку додаються голубці та фаршировані перці, пельмені та вареники, заготовки для випічки та багато іншого. Досвідчені флай-леді дають кілька порад щодо правильного приготування, заморожування та зберігання домашніх напівфабрикатів.



По-перше, використовуйте правильний посуд для заморожування. Котлети або домашні пельмені можна відправити в морозилку просто на дошці, обтягнутій харчовою плівкою. А для заморозки бульйону доведеться обзавестися пластиковими склянками (ви самі можете вирішити, який обсяг вам більше підходить – 0,2 або 0,5 л). З таких контейнерів зручно діставати бульйон, на відміну від пластикових пляшок, адже вам не доведеться чекати на його повну розморозку перед тим, як відправити в каструлю. Для заморожування зелені, овочів та грибів використовуйте чистий пакет або контейнер із пластиковою кришкою, щоб до аромату продуктів не домішалися сторонні запахи.



По-друге, використовуйте правильний режим заморожування. Це означає, що чим нижче температура в морозильній камері, тим швидше заморозяться продукти, і тим більше корисних властивостей збережуть. Багато сучасних холодильниках існує навіть особливий режим для заготівлі напівфабрикатів – режим «шокової» заморозки. Пам'ятайте, що нижче температура при заморожуванні, тим довше зберігатимуться продукти, зберігаючи свій смак та аромат у незмінному вигляді.





І, нарешті, не забувайте робити маркування на заморожених напівфабрикатах! Для цього достатньо підписати маркером дату заморозки та вміст контейнера. Ця маленька хитрість дозволить не гадати, скільки років замороженим тюфтелькам, і якого року морквина, що лежить поряд.



Такі заморожені заготовки мають цілу низку переваг! Вони рятують господарок, якщо часу на приготування катастрофічно не вистачає, або просто немає сил і бажання довго стояти біля плити (наприклад, після цілого робочого дня).

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?