flagФигура
ornament-full-title

Pandora - це унікальний світ ювелірних прикрас

ornament-full-title

Пандора: розкіш або марна трата грошей?



Напевно, в світі знайдеться не так багато людей, які хоч раз не хотіли б доторкнутися до розкоші і стати частиною способу життя класу «люкс». Мені, зізнаюся, дуже часто хочеться бути користувачем найдорожчого, ексклюзивного і кращого. Але поки, на жаль, цей самий люкс я дозволити собі не можу.



Не так давно у мене з'явилося нестримне бажання купити собі браслет фірми Пандора - мені здавалося, що це наблизить мене до тієї самої розкоші. Чули про таких? Цей бренд завоював величезну популярність у всьому світі і продовжує підтримувати її вже досить тривалий час.



Пандора спочатку поставила собі за мету привнести розкіш в маси і зробити її більш-менш доступною для широкого сегмента покупців.



Pandora - це унікальний світ ювелірних прикрас


Історія всесвітньо відомого бренду



Засновник Пандори - молодий і неймовірно талановитий ювелір на ім'я Пер Еніволдсен, люблячий в цьому житті всього дві речі: свою роботу і подорожі. Він зі своєю дружиною часто відвідував азіатські країни, надихаючись дивовижною по красі місцевої біжутерією. У 1982 році у нього виникла ідея купити невеликий магазинчик в центрі Копенгагена і продавати в ньому цю саму незвичайну, але якісну біжутерію.



Співвітчизниці практично миттєво оцінили красу прикрас, а попит, як відомо, народжує пропозицію. І ось вже через 5 років подружжя вирішує перестати возити із заморських земель браслети і сережки і наймають дизайнера. Справа набирає нових обертів, та такі, що ще через пару років підприємливі власники запускають власне виробництво в Таїланді. Неймовірна популярність марки спочатку охопила тільки крихітну Данію, потім всю Скандинавію, потім Європу, а потім і весь світ.



Успіх був абсолютно приголомшливий, але подружжя-творців не покидала думка, що вони можуть більше. Вони можуть створити щось набагато масштабніше і унікальне, ніж всім звичні кільця, сережки та кольє. Ця думка стала першим кроком на шляху до завоювання ювелірного світу ...



Зацікавити покупця



На сьогоднішній день знаковим виробом Пандора є браслет зі складальними Шарм. У нашій країні про нього дізналися всього пару років назад, а взагалі ця візитна картка бренду з'явилася ще в далекому 2000 році. Подружжя довго продумували ідею, як зробити так, щоб покупці не просто купували у них незмінно якісні прикраси, але і регулярно до них поверталися. А з біжутерією це зробити досить непросто. З одягом і косметикою все зрозуміло: закінчилася туш - ми обов'язково прийдемо купувати нову і якщо колишній бренд нас повністю влаштував, ми знову до нього повернемося. Схема працює абсолютно безвідмовно.



А що ж з ювеліркою? Залучити купувальницю одним тільки асортиментом навряд чи вийде, адже придбання дорогоцінних виробів - процедура вкрай витратна і її не зробиш так часто, як хочеться. Та й модні впливу в ювелірній галузі не так важливі, як в одязі, наприклад.Ось особисто ви як часто дозволяєте собі купити колечко або сережки? Я раз в пару років, не частіше. Та й більшість жінок, якщо, звичайно, вони не дружини олігархів, заходять в ювелірні магазини досить рідко. Творці Пандори розуміли цей розклад, але абсолютно не хотіли його приймати.



Саме таке заперечення і наштовхнуло подружжя на доленосну ідею: створити простий браслет, на який будуть чіплятися шарм. Якщо дівчатам сподобається концепція, вони стануть заповнювати браслет новими підвісками, постійно повертаючись в Пандору. В людині прокинеться колекціонер, що змушує його регулярно оновлювати виріб. Ідея чудова! Пандора змогла в абсолютно буквальному сенсі причепити до себе клієнтів!



Тепер перед творцями бренду стояла нова заковика: як зробити так, щоб покупниці постійно поверталися в магазин Пандора юа? Адже якщо у вітрині кілька років поспіль будуть стояти одні і ті ж шарму, ніхто не поквапитися закуповуватися ідентичними товарами.



Вихід був знайдений: Пандора поповнює свій асортимент з катастрофічною частотою. Кожен новий свято (а їх у світі величезна кількість) бренд випускає нову серію несхожих один на одного підвісок. Фанати не втрачаються і намагаються купити нові Шарми вже в перші дні виходу колекції, адже скоро настане нове свято і нову подію і підвіски поміняються.





Кілька причин купити прикраси марки Пандора



  1. Висока якість без компромісів. Як я вже написала, кожна прикраса розробляється ювеліром і виготовляється вручну з кращих матеріалів. Всі вироби Пандора піддаються спеціальній обробці, що продовжує життя виробам і не дає їм псуватися і темніти;

  2. Індивідуальність. Незважаючи на масове виробництво, Пандора не "завалила» світ своїми Шарм. Наприклад, у нас у всьому Криму немає жодного магазину, що пропонує цю продукцію, що створює просто неймовірний ажіотаж серед модниць. При цьому асортимент Шарм не обмежується декількома десятками моделей. Їх куди більше - сотні! Серед такого неймовірного різноманіття кожна красуня зможе знайти ідеальну для себе річ;

  3. Інтернет-підтримка. Пандора навіть тут максимально подбала про своїх клієнтів. Зареєструвавшись в Клубі, покупець отримає доступ до величезної кількості акцій і спеціальних пропозицій компанії. Тут завжди можна подивитися весь асортимент наявних Шарм і прицінитися, який вам більше до душі і який ви хотіли б у майбутньому купити;

  4. Фірмові магазини. Вони представлені у величезній кількості країн і в більшості великих міст. Компанія працює з більш 10 тисячами дистриб'юторів по всьому світу і знайти найближчого до вас не складе особливих труднощів. Просто зайдіть на сайт Пандора, виберіть Локалізатор і розшукайте всі точки продажів елітної біжутерії;

  5. Ідеальний подарунок. Пандора - завжди відмінний варіант для подарунка своїм коханим і близьким. Ну хто відмовиться від такої краси ?! Я б точно не відмовилася, тільки в моєму оточенні немає жодної людини, хто готовий такі гроші витратити на маленький шармік для браслета. Кожен виріб Пандора упаковано в красивий футляр і лаконічний паперовий пакет, який не соромно буде піднести як презент навіть найдосвідченішим модницям.

Неймовірна популярність бренду і досить високі ціни, які не кожен може собі дозволити, привели до появи на ринку величезної кількості підробок і копій під Пандору. Тому дуже важливо купувати прикраси лише в авторизованих точках продажу, а ніяк не в інтернеті на невідомому ресурсі.



Хоча у нас в місті влітку я бачила велику кількість дівчат з браслетами під Пандору, але переважна більшість з них було куплено в Китаї, де аналогічний товар коштує сущі копійки. Звичайно, в такому випадку говорити про якесь якості і неймовірною красою не доводиться, але дівчат, мабуть, це не бентежить.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?