flagФигура
ornament-full-title

Як коригуюча білизна створює впевненість?

ornament-full-title
Чи багато ви знаєте особисто жінок, які завжди впевнені в собі та своїй неперевершеності? Таких жінок, які коли проходять повз, то виникає бажання прослідкувати за ними поглядом, навіть, якщо ви сама жінка? А можливо, ви і є така пані? Секрет цього феномену полягає у прийнятті себе та свого тіла, адже якщо ви вважаєте, що ваші форми - ідеальні і з гордістю їх підносите, то й оточуючі відчувають цю впевненість.

Як коригуюча білизна створює впевненість?


А що ж робити, коли параметри не дотягують до ідеальних? Забути про рішучість? Зовсім ні. Один із способів досягнути бажаних форм - скористатись магією моделюючої білизни, широкий асортимент якої можна переглянути ось тут  https://odry.ua/koreguyucha-bilyzna. Бо вже з першої секунди ви побачите в дзеркалі різницю в тому, як сидить улюблена сукня зі звичайним комплектом і з корегуючою білизною.

Почнемо з корсетів. Цей предмет гардеробу викликає різні емоції, хтось згадує героїнь фільмів, хтось весільну чи випускну сукню. Сучасні якісні корсети делікатно приховують зайві сантиметри на животику та роблять чіткою лінію талії. Якщо ви хоча б раз у житті одягали корсет, то ви розумієте, які відчуття він дарує. В ньому хочеться вище підняти підборіддя, вирівняти спинку та розправити плечі. І це все навіть, якщо про корсет під блузою знаєте лише ви. А ще є корсети, які можна носити поверх звичайного одягу і тоді всі описані відчуття посилюються, адже люди бачать у вас сміливість відрізнятися і не боятися. 

Моделюючі трусики. Це один з найпоширеніших варіантів коригуючої білизни. Моделі з високою талією мають щільну, але еластичну верхню частину, яка рівномірно розподіляє і візуально прибирає зайвий об’єм. А чи знали ви, про існування пуш ап трусиків? Це більш рідкісні моделі, які мають спеціальні вставки в зоні сідниць, що додають сексуальності і звабливості вашому зовнішньому вигляду. Саме тому, якщо ви хочете акцентувати увагу на цій частині свого тіла - одягніть улюблені брюки з пуш ап трусиками. 



Корегуючі комбінації - ідеальний вибір під сукні, адже вони згладжують всю фігуру від плечей до стегон. Ця білизна може мати вбудовані чашечки або ж бути без них (тоді у вас є можливість одягнути улюблений бюстгальтер, а про звабливе декольте подбають спеціальні вставки, які піднімають груди, навіть у звичайному ліфчику), всі краї мають лазерну обробку та плоскі шви, тому не скочуються і залишаються непомітними для оточуючих навіть під легенькими літніми сукнями. Додайте до образу зручні туфлі, сумочку та стильні аксесуари і вашій впевненості можна буде позаздрити. 

Отже, якщо вам не вистачає сміливості, рішучості та впевненості через недоліки фігури, спробуйте отримати все це з моделюючою білизною, адже кожна жінка варта бути в центрі уваги. 
flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?