flagДом
ornament-full-title

Як правильно вибрати коригуючу білизну?

ornament-full-title

Як правильно вибрати коригуючу білизну за розміром - особливості, нюанси та корисні поради про те, як створити ідеальні контури тіла



Усі без винятку жінки мріють мати ідеальну фігуру: з плавними вигинами, без неприємних складочок та «мішочків», але не всі можуть похвалитися чудовою формою. При цьому не лише жінки «рубенсовсівських» та «кустодієвських» форм відчувають необхідність «виправити» себе. Навіть стрункі дівчата бувають незадоволені. Хтось соромиться невеликих «вушок» на стегнах, когось не влаштовує животик, що виступає, а кому хочеться змінити розмір грудей, підняти її або надати форму погруддя, що змінилося після вагітності і годування дитини.



Як правильно вибрати коригуючу білизну?


Невдоволення собою зростає, коли виникає бажання одягнути вузьку спідницю, штани або сукню з глибоким декольте, що облягає, — зрадницькі «недосконалості» візуально «ламають» силует, а погане поєднання наряду з власним тілом — викликають потребу змінити себе. Еталоном жіночої краси вважається пропорційна фігура з високим бюстом та округлими стегнами, приблизно однакового обсягу, а також вужчою, підкресленою талією. Правильне харчування, заняття спортом – ефективні способи, що дозволяють створити потрібні контури жінкам із надмірною вагою. Проте така методика вимагає зусиль, а результат не з'являється моментально. Більше того, вона не допоможе створити хвилюючі лінії худорлявим володаркам фігури la garçonne.



Існує більш простий, тимчасовий спосіб досягти досконалих ліній. Він дає можливість позбавитися широкого одягу і включити до свого гардеробу більш елегантні предмети туалету. Сформувати фігуру під ту чи іншу річ допомагає жіноча коригуюча білизна. У продажу є різноманітні види таких виробів. Поширена думка, що коригуюча білизна — це виключно жіночі «штучки», проте її розробляють не лише для представниць прекрасної статі, а й для чоловіків, які бажають приховати об'ємний живіт або підтягти сідниці.





Несумлінні продавці, в комерційних цілях, нерідко лукавлять, обіцяючи, що їхня білизна допоможе «виправити» фігуру не менше, ніж на два розміри. Стандартна різниця між розмірами становить 4 сантиметри, а для двох розмірів вона становитиме вже 8. Знаючи, що білизна покращує форму тіла, лише за рахунок компресійного впливу та перерозподілу жирових тканин, неважко здогадатися, що це навряд чи можливо. Найчастіша помилка при виборі корекційної білизни - це покупка меншого розміру, ніж потрібно. Вважається, що таким чином можна домогтися максимально можливого ефекту, що «стягує». Насправді це не тільки не вирішує проблему, а й створює додаткові: воно сповзатиме, створюватиме «заломи», натиратиме шкіру, провокуючи мікротравми. Примірявши білизну меншого розміру і не рухаючись, можливо, вдасться досягти негайного коригувального ефекту. Але при використанні в повсякденному житті вади виявляться, а сам виріб швидко прийде в непридатність - тканини будуть перенапружуватися, розтягуватися, деформуватися та рватися. У той час як, правильно підібрана за розміром, якісна білизна, що коригує, при щоденному носінні, прослужить не менше одного року.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?