flagДом
ornament-full-title

Основні курорти Туреччини: особливості та переваги

ornament-full-title

Курортний сезон в наших широтах традиційно починається в травні, до свого логічного завершення він підходить через п'ять місяців, у вересні. І все частіше бажають продовжити теплі деньки в жовтні і листопаді відправляються за кордон, пише туроператор CACTUS Travel. Найбільш сприятливими країнами для відвідування в цей час вважаються Туреччина і Єгипет, тут за прийнятною і доступною для багатьох ціною нададуть відпочинок на будь-який смак - від спокійного і умиротворено до активного і екстремального. Вибрати тур можна тут https://travel.c.ua/.



Основні курорти Туреччини: особливості та переваги


Найкращий час для відпочинку в Туреччині, на думку багатьох українців, - друга половина вересня. Приємний повітря, на відміну від жаркого і сухого в літню пору (середня температура повітря влітку в цій країні тримається на позначці 50 градусів С), тепле море, знижені ціни. У поєднанні всі ці фактори представляють відмінні умови для відпочинку, але так чи все насправді розглянемо в цій статті. Розповсюджена думка, що основна частина туристів, які приїжджають відпочивати до Туреччини -жітелі країн СНД, і велика частина з них росіяни та українці. Насправді портрет приїжджає погрітися під турецьким сонцем туриста дещо інший. Дійсно з травня по вересень відпочинок в Туреччині в основному вибирають жителі країн СНД. Відвідавши ж тутешні курорти трохи пізніше, ви зможете спостерігати зовсім іншу картину серед відпочиваючих. Починаючи з жовтня місяця, відзначають менеджери туроператора CACTUS Trave, до Туреччини приїжджають туристи з країн Євросоюзу - Німеччини, Польщі, Угорщини, Франції, Бельгії і т.д. Опинившись серед такої інтернаціональної команди туристів, мимоволі відчуваєш себе де-небудь в Німеччині. Змінюється і вік відпочиваючого, з жовтня по квітень для проживання в Туреччину приїжджають німецькі громадяни пенсійного віку. Постійний потік німецьких туристів можна легко пояснити, місцеві туроператори пропонують привабливі умови для туристів з Німеччини, 50% від вартості путівки туристи оплачують перед від'їздом, решту суми - після повернення, за умови, що у відпочиваючих немає претензій.





Якщо говорити про погодні умови, то при виборі курорту порадьтеся з туроператором, куди краще вирушити в дану пору року. На завершення залишилося поговорити про вартість путівки, постійні відвідувачі турецьких курортів в цьому році відзначили зростання цін. Дійсно вартість відпочинку в Туреччині 2010 року збільшилась в середньому на 20%. Також слід враховувати, що готельєри виставляють ціни орієнтуючись на заповнюваність готелів. Якщо у вересні готель відвідала рекордна кількість туристів для цього періоду часу, то можливе корегування вартості готельних номерів, з огляду на результати попереднього місяця. В цілому відпочинок на Турецькій Рив'єрі для багатьох українців став справою звичною, співвідношення ціни і якості кожен вибирає виходячи з власних доходів, при цьому завжди отримує бажаний результат.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?