flagЗдоровье
ornament-full-title

Психолог у Івано-Франківську

ornament-full-title

Як підібрати собі психолога?



Психологічний мікроклімат сім'ї багато в чому залежить від того, наскільки інтереси і захоплення кожного збігаються. У чоловіків і жінок вони зазвичай різні. Сама банальна ситуація - дружина в'яже шкарпетки, а чоловік дивиться футбол.





І так триває довгий час, за яке близькі люди починають віддалятися один від одного. Загальні захоплення необхідні. Вони зближують і дають можливість кожному з подружжя проявити себе. У багатьох західних країнах популярні парні танці. У танцювальні клуби приходять не тільки молоді пари, а й люди, які прожили разом багато років. Танці дають можливість тілесного і духовного злиття і покращують сімейні відносини молодих і літніх людей. "Розстановника" - це фахівець з системно-сімейних розстановок ( «розстановки по Хеллінгера», «сімейні розстановки») - це метод області психології. За твердженнями автора теорії Берта Хеллінгера, в рамках одного сеансу «Сімейна розстановка» (можна виявити раніше нерозкриті явища в системній динаміці заданої «сім'ї» протягом кількох поколінь. Психолог у Івано-Франківську вам допоможе тут https://psiholog-centr.if.ua/psiholog/.



Якщо в сім'ї є дитина, то найкращим способом об'єднання членів сім'ї, може стати спільний відпочинок у вихідні дні. Це можуть бути: сімейні вело прогулянки, катання на роликах або рибалка. До речі, вважається, що види активного відпочинку допоможе вибрати гороскоп.





Люди вогненних знаків більш рухливі, а знаки землі - спокійні й урівноважені. Турбота про домашніх вихованців об'єднує зусилля всіх членів сім'ї і одночасно є засобом проти стресів. Крім інших захоплень існують загальні сімейні ігри, відвідування музеїв або спільний перегляд пізнавальних телепередач. Психологи вважають, що сімейні ігри дають хороший результат в цілях об'єднання інтересів. Справа в тому, що дітей треба вчити грати, а для дорослих це хороше нагадування про дитинство і можливість передати свої інтереси дітям. Відвідування музеїв або виставок стає великою рідкістю. Це упущення сучасних людей. Любов до мистецтва, до всього прекрасного, в дітях потрібно розвивати.



Не слід ставити загальні сімейні захоплення в розряд пріоритетних. Можливість проявляти індивідуальні здібності теж має право на існування. Якщо чоловік займається боксом - не означає, що дружина повинна слідувати його прикладу. Для жінки більше підійдуть заняття східними танцями або фітнес.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?