flagДом
ornament-full-title

Білий Орел – навчайся в Польщі після 9 класу!

ornament-full-title

Успішне навчання в Польщі - які особливості і переваги?



Якщо ви хочете отримати якісне і недороге європейську освіту, то Польща - це відмінний вибір, приходьте до нас в офіс polcentrum.com і наші консультанти проконсультують вас як правильно вступити до вищого навчального закладу в Польщі. Тут ви можете подивитися перелік польських вузів з якими ми співпрацюємо і залишити заявку! Детально тут https://polcentrum.com/navchannia/.



Білий Орел – навчайся в Польщі після 9 класу!


Переваги навчання в Польщі, які б мотивували вступати до вузів



Все більше абітурієнтів з Узбекистану намагаються вступити до польського вузу. Це пов'язано з безліччю достоїнств, якими володіє навчання в Польщі:



  • для вступу не потрібно здавати іспити;

  • можна подати документи відразу після закінчення школи;

  • навчання на польській або англійській мові;

  • для майбутніх студентів багато вузів проводять мовні курси;

  • європейська система навчання;

  • дипломи, діючі по всьому світу;

  • лояльна вартість навчання;

  • наявність стипендіальних програм для іноземців.

Академічний рік в вузах Польщі складається з двох семестрів, кожен з яких закінчується екзаменаційним періодом. Перший семестр починається в жовтні і закінчується в середині лютого. Другий семестр триває з середини лютого до кінця червня.



Зарахування проводиться не тільки з 1 жовтня, але і з 1 березня.



Найбільш популярні спеціальності викладаються англійською мовою. Пропоновані програми більш сучасні і конкурентоспроможні з точки зору матеріалу і викладацького складу. Але навчання на англійській мові платне для всіх, навіть для місцевих студентів. Тому більшість вибирають освітні програми на польському.





Для надходження на англомовні програми необхідно підтвердити рівень володіння англійською мовою. Мінімальні вимоги можуть варіюватися від вузу і програми, але в основному це IELTS 5,5-6,0 балів або TOEFL 500 балів (computer based).



Для проходження польськомовних програм потрібно здати іспит, що проводиться Державною комісією з сертифікації володіння польською мовою як іноземною (Państwową Komisję do spraw Poświadczania Znajomości Języka Polskiego jako Obcego). Мінімальний рівень для програм бакалаврату - В2, для магістратури / докторантури - C1.



P.S. Вступити в польський вуз іноземному студентові не складно, з огляду на відсутність вступних іспитів. Але доведеться здавати всі іспити вчасно, інакше доведеться проходити курс заново.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?