flagФигура
ornament-full-title

Лазерна епіляція у Львові від «Авантаж»

ornament-full-title

Якщо ви незадоволені голінням, вищипуванням або нанесенням воску для видалення небажаного волосся, варто подумати про лазерної епіляції. Лазерна епіляція - одна з найпоширеніших косметичних процедур у Львові https://avantage.lviv.ua/lazerni-tehnologiyi/lazerna-epilyaciya/. Вона спрямовує висококонцентрований світло в волосяні фолікули. Пігмент в фолікулах поглинає світло. Це руйнує волосся.





Переваги лазерної епіляції



Лазери корисні для видалення небажаного волосся з обличчя, ніг, підборіддя, спини, рук, пахв, лінії бікіні і інших областей. Переваги лазерної епіляції включають в себе:



  1. Точність. Лазери можуть вибірково націлюватися на темні, грубі волосся, залишаючи неушкодженою навколишнє шкіру.

  2. Швидкість. Кожен імпульс лазера займає частки секунди і може лікувати багато волосків одночасно. Лазер може обробляти область розміром приблизно чверть кожну секунду. Невеликі області, такі як верхня губа, можна обробити менше ніж за хвилину, а великі області, такі як спина або ноги, можуть займати до години. Ви можете дізнатися більше інформації тут.

  3. Передбачуваність. У більшості пацієнтів відбувається перманентне випадання волосся після в середньому трьох-семи сеансів.

Як підготуватися до лазерної епіляції



Лазерна епіляція - це більше, ніж просто «стрижка» небажаного волосся. Це медична процедура, яка вимагає навчання для виконання і несе потенційні ризики. Перш ніж приступити до лазерної епіляції, ви повинні ретельно перевірити повноваження лікаря або техніка, що виконує процедуру.



Якщо ви плануєте пройти лазерну епіляцію, вам слід обмежити вищипування, вощіння і електроліз протягом шести тижнів до лікування. Це тому, що лазер націлений на корені волосся, які тимчасово видаляються воском або вищипуванням.



Вам також слід уникати перебування на сонці протягом шести тижнів до і після лікування. Сонячне опромінення робить лазерну епіляцію менш ефективною і підвищує ймовірність ускладнень після лікування.



Чого очікувати при лазерної епіляції



Безпосередньо перед процедурою ваше волосся, які будуть піддаватися лікуванню, будуть підстрижені на кілька міліметрів над поверхнею шкіри. Зазвичай актуальне знеболюючі ліки застосовується за 20-30 хвилин до лазерної процедури, щоб допомогти з укусом лазерних імпульсів. Лазерне обладнання буде відрегульовано відповідно до кольору, товщиною і місцем розташування вашого волосся, а також вашої шкіри колір.



Залежно від використовуваного лазера або джерела світла ви і технічний фахівець повинні надягати відповідні засоби захисту очей. Також необхідно буде захистити зовнішні шари вашої шкіри холодним гелем або спеціальним охолоджуючим пристроєм. Це допоможе лазерному променю проникнути через шкіру.



Потім технічний фахівець подає імпульс світла в зону обробки і спостерігає за зоною протягом декількох хвилин, щоб переконатися, що були використані кращі настройки, і перевірити наявність поганих реакцій.



Після завершення процедури вам можуть дати пакети з льодом, протизапальні креми або лосьйони або холодну воду, щоб послабити будь-який дискомфорт. Ви можете призначити таке лікування через чотири-шість тижнів. Ви будете отримувати лікування, поки волосся не перестануть рости.



Відновлення та ризики



Протягом дня або двох після цього оброблену ділянку вашої шкіри буде виглядати і відчуватися як засмаглий. Прохолодні компреси і зволожувачі можуть допомогти. Якщо ваше обличчя лікували, ви можете наносити макіяж на наступний день, якщо ваша шкіра не покривається бульбашками. Протягом наступного місяця ваші оброблені волосся випадуть. Носіть сонцезахисний крем протягом наступного місяця, щоб запобігти тимчасові зміни кольору обробленої шкіри.



Пухирі рідкісні, але частіше у людей з більш темним кольором обличчя. Інші потенційні побічні ефекти - набряк, почервоніння і рубці. Постійні рубці або зміни кольору шкіри рідкісні.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?