flagДом
ornament-full-title

Work and Travel USA 2022: що потрібно знати та як підготуватися

ornament-full-title

Багато студентів з України мріють відвідати США за програмою Work and Travel USA. Це чудова можливість влітку 2022 року, що називається, «вбити кілька зайців» за один раз. З одного боку вдасться вдосконалити свої мовні навички. Другий привабливий момент – це побачити унікальні пам'ятки, з якими ми давно знайомі завдяки голлівудським фільмам. Хтось таким чином хоче краще дізнатися про менталітет американців, історію та культури цієї багатонаціональної країни. А хтось хоче поєднати всі ці цілі із можливістю ще й підзаробити.



Яких би цілей не ставили перед собою особисто ви, мріючи про поїздку до штатів, у вас з'явилася реальна можливість здійснити їх з програмою Work and Travel USA! Детально тут Work and Travel USA.



Work and Travel USA 2022: що потрібно знати та як підготуватися


Робота для студентів на літо за програмою Work and Travel USA



Програма орієнтована на студентів і на сьогодні є одним із найбільш доступних способів отримати візу до США та гарантовану роботу на літо для цієї категорії.



Зверніть увагу, що Work and Travel USA діє близько 20 років. За цей час тисячі студентів з України встигли взяти в ній участь та отримати дуже корисний та водночас незабутній досвід. Організатори абсолютно легально та офіційно співпрацюють з надійними та перевіреними американськими роботодавцями, які чудово розуміють, що потрібно вам, та готові до продуктивної співпраці. А весь накопичений компанією 20-річний досвід організації таких поїздок для студентів у США на літню роботу трансформувався в додаткову гарантію успіху Вашої ідеальної поїздки по Work & Travel.



Для наочності. Щорічно за програмою Work and Travel USA роботу у штатах на літо отримує 300+ студентів. Так, 2019 року такими щасливчиками стали 350 студентів. Подання документів на 2021 рік вже закінчилося, але Ви маєте можливість розпочати підготовку, щоб поїхати до США на літню роботу у 2022 році. Для Work and Travel USA 2022 вже підготовлено понад 150 вакансій у 50 штатах країни. Лови момент, студент!





Головні переваги Ворк енд Тревел:



  • візу в рамках Work and Travel USA, коли студент має домовленість з роботодавцем, отримати набагато простіше, ніж просто для поїздки до США;

  • вартість участі у програмі доступна для більшості студентів;

  • це можливість завести цікаві і, можливо, навіть корисні знайомства серед американців, а також серед студентів з усього світу – Європи, Азії, Китаю тощо;

  • знайомство з реальною Америкою як працівник і житель, а не просто турист;

  • можливість заробити, окупивши вартість участі у програмі та накопичивши на міні-подорож по штатах.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?