flagДом
ornament-full-title

Східниця: особливості відпочинку та де зупинитися

ornament-full-title

На мальовничих берегах річки Східничанка розташоване невеличке містечко Східниця. Ліси, гірські водойми та чисте повітря зробили Східницю привабливим місцем відпочинку та оздоровлення. Східниця перебувала довгий час у складі Польщі, а потім перейшла у володіння до Австро-Угорської імперії. Перші згадки про поселення на цьому місці датуються 14 століттям, тому воно має довгу історію.


Містечко славиться своїми мінеральними водами. Першовідкривачем їх був інженер Омелян Стоцький. Зараз санаторії Східниці та її курорти відомі по всій Україні та за її межами.



Східниця: особливості відпочинку та де зупинитися


Чим зайнятися у Східниці


Головна особливість міста – це його особлива природа. Прогулянки у хвойних лісах та чисте гірське повітря здатні покращити будь-яке здоров’я. Також є можливість відвідати бювети й напитися цілющої води. Джерела та свердловини доступні для всіх охочих, тому туристи поправляють своє здоров’я за допомогою води «Нафтуся».


Готелі Східниці розташовані таким чином, щоб відпочивальники могли швидко дістатися до будь-якого джерела. Неподалік міста знаходяться відомі пам’ятки історії. Це фортеця Тустань, дивовижні Урицькі скелі та природний заповідник «Сколівські Бескиди». Є ще багато інших цікавих місць, які зможуть відвідати туристи.


Де можна зупинитися у Східниці


Курорти в Східниці пропонують найкращі умови для відпочинку та оздоровлення. У комплексах, розташованих на території міста, ви отримаєте гарні умови проживання, якісний сервіс та лікування. Серед відомих готелів Східниці – Тріумф, ТуСтань, Київська Русь, Три сина та донька, Цитадель та ДіАнна.


Вартість путівок на відпочинок у цьому мальовничому містечку приблизно однакова у різних готелях та санаторіях, окрім VIP-номерів. Ціни готелів Східниці залежать від:


  • категорії номерів, у яких ви будете відпочивати;

  • кількості людей, які будуть проживати;

  • включення у пакет додаткових послуг, наприклад, СПА-процедур;

  • часу відпочинку, найбільші ціни звичайно влітку та перед новорічними святами.

Великий вибір курортів дозволяє обрати номери з різними цінами, як дешевші, так і дорожчі.


Особливості відпочинку в апарт-готелі Тріумф


Один з сучасних та зручних для проживання готелів Східниці – Тріумф. Це п’ятиповерховий будинок, у якому розташовано 14 апартаментів. Комфортабельний готель забезпечує усі потреби відпочивальників. Замовляючи у ньому номер, ви будете мати такі переваги.


  • Зручний трансфер. При необхідності співробітники доставляють своїх гостей на залізничний вокзал.

  • Харчування. Ви можете обрати для себе два тарифи «Проживання та трьох разове харчування» або «Проживання та сніданки». Уся їжа приготовлена професіоналами своєї справи, у меню завжди є свіжі овочі та фрукти.

  • Локація готелю дуже вигідна. Найближча свердловина з мінеральною водою знаходиться на відстані 450 метрів. Також поряд автовокзал та центр міста.

  • Комплекс послуг, які можна отримати, досить великий. Це косметологічний кабінет, масаж, різноманітні ванни та фізіотерапевтичні процедури. Також можна відвідати лікаря, який проконсультує щодо особливостей лікування мінеральною водою.

Потрібно зазначити, що у всіх номерах є необхідний посуд, зона для приготування їжі, зручні меблі та балкони.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?