flagДом
ornament-full-title

Чому робота танцівницею GO GO така популярна закордоном?

ornament-full-title

Погодьтеся, часом у клубах буває досить похмуро до того часу, поки не вийде спекотна красуня з шикарним тілом і не запалить натовп. Подібні танцівниці зазвичай виконують танець go-go, котрий заслужено став обов'язковим атрибутом будь-якого нічного клубу. Звідки ж прийшла до нас ця традиція і як коментують свою роботу танцівниці цього напряму читайте у нашій статті. Агенція Prestige Model Agency пропонує українськім дівчатам актуальні вакансії танцівницями GO GO, які хочуть отримувати гарну зарплатню та жити закордоном у престижній квартирі чи отелі.



Чому робота танцівницею GO GO така популярна закордоном?


Отже, go-go – це розкутий клубний танець, який покликаний запалювати людей на танцполі. Гарячі танцівниці у яскравих костюмах, енергійні танці під драйвову музику – без цього справді складно уявити нічну культуру. Незважаючи на численні стереотипи та упередження, танцюристи go-go, на відміну від виконавців стриптизу, не мають завдання розбудити сексуальні бажання, вони повинні вміти розворушити людей, запалити їх своїм танцем та пробудити бажання рухатися та веселитися.



Історія походження назви цього танцю схиляється до двох теорій. Перша стверджує, що go-go походить від виразу англійською мовою, що перекладається як “давай, давай” – таким чином танцюючі підбадьорювали артистів. Друга теорія спирається на назву паризького танцювального кафе Whisky a Gogo, охрещеного згідно з французьким виразом a gogo (надлишком) і те, що походить від старофранцузького la gogue (щастя, радість).



Історія самого танцю бере початок у 1960-х роках, коли дівчата в танцювальному клубі Peppermint Lounge танцювали твіст на столі. Першою подібною танцівницею вважається Керол Дода, яка у 1964 році працювала в клубі Кондор. Після цього у 1965 відкривається перша голлівудська дискотека "Whisky-A-Go-Go". Фішкою цього закладу стали підвішені до стелі клітини з дівчатами, які танцювали у відкритих костюмах. Незабаром безліч західних нічних клубів почали переймати успішний досвід цієї дискотеки, адже подібна вистава викликала захоплення у глядачів, особливо чоловіків, які ставали постійними відвідувачами цих закладів.



Особливої ​​популярності стиль go-go набув у Нью-Йорку на початку 80-х завдяки поп-діві Мадонні. Саме вона почала знімати танцюристів go-go у своїх кліпах і вже у 90-х цей танець став всесвітньо популярним, діставшись нарешті й до пострадянського простору. Проте, сьогодні гоу-гоу - це прерогатива не лише професійних танцівниць та красунь, які за свої запальні танці отримують гроші та увагу глядачів танцполів. Гоу-гоу можна також займатися для себе, щоб знайти гарне підтягнуте тіло, грацію і гнучкість.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?