flagИнтерьер
ornament-full-title

Сон ― це мир спокою та мрій. Ортопедичні матраци від Люкс Меблі

ornament-full-title

Дізнайтеся з нашої статті про те, як вибрати матрац по хорошій вартості.



Як вибрати матрац для спальні за демократичною ціною



Якість матраца багато в чому залежить від внутрішнього наповнення. Під оббивкою розміщені пружини. Вони бувають різні за типажем, але деякі моделі виробляються зовсім безпружинні, а пружність забезпечується за рахунок інших матеріалів! Ортопедичні матраци від Люкс Меблі ви можете тут http://lux-mebli.net/g1052630-matratsi.





Що необхідно знати про те, який матрац краще вибрати



Пружинні блоки бувають:



Зовсім - їх застосують вже довгий час. Вони встигли стали традиційними, завдяки своїй простоті і доступною вартості. Всі пружини в блоці виготовлені із сталевого дроту, і скріплені між собою. В результаті, при натисканні в одному місці, спрацьовує весь механізм.



Незалежні - тут же кожна пружина поміщена в окремий мішечок, і працює незалежно від інших сусідніх, що дозволяє рівномірно розподіляти навантаження і легше підлаштовується під форму тіла. Саме тому така технологія є найбільш якісною і довговічною, за рахунок цього підвищується і ціна виробу.



Безпружинні - основою даних матраців служать монолітні і складальні блоки з штучних і натуральних наповнювачів. За анатомічним властивостям вони більш жорсткіше, ніж пружинні, за рахунок відсутності коливань.



Вік також має велике значення. Для людей похилого віку лікарі не рекомендують купувати матраци з високим рівнем жорсткості. Це може порушити кровообіг і привести до проблеми з хребтом.





На що потрібно звернути особливу увагу при виборі матраца для, дитини? Звичайно, за структурою, рекомендуються жорсткі безпружинний тонкий матрац на диван з начинкою із синтетичних матеріалів. Головним критерієм при підборі дитячого матраца для немовлят, є гіпоалергенність. Оптимальна товщина - не більше 3-7 см.



Обов'язково варто брати до уваги стан здоров'я. Натуральні матеріали, звичайно, екологічні та міцні, проте, якщо ви схильні до алергічних реакцій, краще віддавати перевагу синтетичним наповнювачам. Людям, які страждають болями в спині, пропонується розглянути м'які моделі, що забезпечують комфортну підтримку попереку.



Підстава зазвичай виробляють з рами і ламелей, товщиною в 8-12 мм. Вони володіють пружним ефектом. За рахунок цього зменшується жорсткість матраца. Якісне підставу допомагає правильній циркуляції повітря, і забезпечує продовження терміну експлуатації.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?