flagДом
ornament-full-title

Шкіряна жіноча куртка Harley Davidson

ornament-full-title

Шкіряна мотокуртка harley davidson - це як візитна картка агресивного стилю і людини з вільною душею, завжди готового до пригод і до руху. І у більшості людей, коли вони думають про мотоциклетної куртці, то представляють саме чорну шкірянку. І це правильно, адже у шкіряних курток дійсно безліч переваг - міцність, довговічність, стильний вигляд і комфорт майже в будь-яку погоду, крім дуже спекотної або дуже холодною.



Шкіряна жіноча куртка Harley Davidson


Звідки взялася мода на шкіряні мотокуртки?



Самі мотоцикли стали особливо популярними в 1920-му році. А першим, хто придумав і почав носити шкіряні мотокуртки став Ірвінг Скотт ще в 1928-му році. Син російських емігрантів і власників фабрики запозичив стиль куртки у авіаторів і додав трохи особливого стилю, а також перемістив блискавку набік для сучасності та оригінальності.



Через чверть століття, така знаменитість, як Марлон Брандо, зробив шкіряну мотокуртку всесвітньо популярною. І ось уже понад 100 років ця класична шкірянка-косуха залишається незмінною складовою гардеробу не тільки мотоцикліста, але і будь-якого модника. Ця ідеальна форма стала іконою 20-го століття і була використана як байкерами, так в голлівудських фільмах, так і в колекціях багатьох відомих дизайнерів.



Шкіряні мотокуртки - як підібрати собі найкращу



Перше, що ви зробите навіть без будь-якої ради, це подивіться на зовнішній вигляд мотокуртки. Ви виберете колір і текстуру шкіри, м'яку або більш жорстку, блискучого однотонного кольору або зі стильними вінтажними потертостями, класичну модель або спортивну, наприклад, з яскравими смужками.



І, хоча, кажуть, що зовнішність не головне, це основна що визначає вашого комфорту. Адже, якщо ви собі подобаєтеся, ви впевнені в собі, а якщо їдете з упевненістю, то ви з повним розумінням поставитеся до всіх дорожнім факторів, що позитивно вплине на вашу ж безпеку.



Друге, на що варто звернути увагу це ваше зручність. Обов'язково перевірте відповідність вашому розміру шкіряної мотокуртки. Тому, що якою б гарною вона не була, якщо вам вона буде закоротка, то ви не зможете причепити її до мотоштанам, а також під час падіння, в кращому випадку подряпав спину. Якщо куртка буде занадто вільна, то буде бовтатися під час їзди, що не дуже приємно на швидкості і відволікає від дороги.



Подивіться за індивідуальними відчуттями - підійміть-опустіть руки, поприсідайте, покрутити як ніби сидячи на мотоциклі, і вам стане все ясно. Якщо комфортно, потрібно брати цю шкіряну мотокуртку.





Перевірте шиття: ідеально, якщо шви будуть потрійними, що буде означати 11-14 швів на кожні 5 см шкіри. Розтягніть шви: якщо бачите дірки від проколів голки, то шкіра низької якості. Ще один знак низької якості шкіри - якщо куртка пошита з великої кількості дрібних деталей. Крім цього, така куртка вважається і менш надійною в разі аварії.



Перевірте роботу всіх блискавок - відкрийте-закрийте. Рухаються гладко? Тканина не застрягне? Значить все в порядку.



І останнє, за розміром - шкіряна куртка повинна бути, як шкіряні рукавички: спочатку бути повністю в обтяжку, оскільки через кілька раз куртка обов'язково розійдеться і сяде по вашій фігурі. Як орієнтир - в новій шкіряній мотокуртки ви зможете нормально рухати руками, але під куртку зможете візуально запхати максимум пляшку від пива.



Третє - щодо захисту. Занадто вільна шкіряна мотокуртка не зможе правильно утримувати на потрібних місцях захисні вставки в зоні ліктів, плечей і спини.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?