flagДомашние животные
ornament-full-title

Види сумок для собак

ornament-full-title

Подорож по світу, переїзд чи поїздку до ветеринара з комфортом забезпечить перенесення собак. Вона підвищує безпеку собаки в машині, дає можливість взяти чотирилапого друга з собою в літак. Зоомагазини та інтернет-магазини пропонують придбати товари різного типу, різних форм та габаритів. Наш огляд допоможе звузити коло та зробити правильний вибір. Розкажемо, як вибрати перенесення для собаки за розмірами, матеріалами та іншими параметрами.



Види сумок для собак


Основні моменти вибору



Що потрібно врахувати, вибираючи перенесення для собаки:



  • ціль: перевезення на авто, перельоти, прогулянки;

  • якість, дизайн;

  • розміри сумки: перенесення для джек-рассел-тер'єра відрізнятиметься за розмірами від моделей для такси або шпіца;

  • безпека;

  • темперамент домашньої тварини;

  • вимоги авіакомпанії, якщо ви плануєте використати сумку для перельотів;

  • ціна.

Як вибрати перенесення з урахуванням особливостей використання



Вам потрібне перенесення для цуценя виключно з метою поїздок до ветеринарного кабінету та назад? Чи ви шукаєте таку модель, щоб вихованець супроводжував вас до різних закладів? Це важливо, тому що для вихованця, який важить від 2,5 до 5,5 кг, буде зручніша сумка з кількома варіантами розміщення та транспортування тварини.



Ви хочете віддати данину моді чи вас приваблює більш практичний, стриманий дизайн? Усі ці нюанси мають значення. Якщо сумка призначена лише для поїздок на автомобілі чи прогулянок, вам знадобиться щось легке та зручне. При виборі моделі для перельоту необхідно враховувати вимоги авіакомпаній.



Характер і порода цуценя



Домашні тварини мають індивідуальність: деякі боязкі та смирні, а інші активні та безстрашні, але абсолютно всі люблять нашу увагу. Так само ми по-різному прив'язуємося до вихованців.



З цієї точки зору слінги та моделі для транспортування в руках викликають найменший стрес у тварин та дозволяють господарям зберігати контакт зі своїми улюбленцями. Великі прозорі вікна в сумках зазвичай знижують рівень стресу у собак. Деяким чотирилапим дійсно подобається дивитися на те, що їх оточує, але в інших відчуття незахищеності може посилити занепокоєння. Зважайте на темперамент вихованця при виборі перенесення.





Проводимо виміри



Головні критерії вибору перенесення - зростання та довжина тіла вихованця. Переноска повинна бути досить великою, щоб вона могла легко повернутися, зручно розташуватися лежачи. Щоб підібрати перенесення для собаки за розміром, зробіть таке:



  1. Виміряйте довжину спини від шиї до основи хвоста. Потім додайте до цього значення 10-15 см.

  2. Виміряйте висоту від плечей до підлоги. Для перенесення з м'якими стінками додайте 5–8 см до отриманого значення, для моделей із жорсткими стінками – від 8 до 13 см.

  3. Зважте собаку. Виробники переносок вказують обмеження за розміром та вагою для своїх виробів, і якщо вага вихованця знаходиться на кордоні, вибирайте модель більшого розміру.

Важливо: більшість авіакомпаній суворо ставляться до перевезення домашніх тварин на борту літаків - сумка з собакою повинна бути під сидінням перед вами. Враховуйте, скільки важить перенесення собак, при плануванні провезення ручної поклажі.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?