flagДом
ornament-full-title

Яку власність можна перетворити в NFT

ornament-full-title

Сьогодні ми розповімо про цікаву криптоновину, як створити власний NFT-токен. Навіщо це потрібно – спитайте ви. Незамінні токени користуються все більшою популярністю. Їх можна використовувати як вітальні листівки, графічні артефакти чи просто збирати. Уявіть собі на секунду, що ви можете показати свої вражаючі колекції своїм друзям та тримати предмети, які мають цінність у різних іграх? Замість того, щоб розпочинати все спочатку з кожною новою грою, як це роблять геймери. За усіма криптоновинами ви можете слідуквати на порталі Cryptonovunu.



Яку власність можна перетворити в NFT


В даний час NFT штурмують світ цифрового мистецтва та колекціонування. Цифрові художники бачать, як їхнє життя змінюється завдяки величезним продажам у новій крипто-аудиторії. І знаменитості приєднуються до них, коли помічають нову нагоду поспілкуватися з шанувальниками. Але цифрове мистецтво – це лише один із способів застосування NFT. Насправді вони можуть бути використані й інакше, наприклад, для фіксації права власності на будь-який унікальний актив у цифровій чи фізичній сфері.



Із чого можна зробити NFT?



Основою для створення невзаємозамінного токена може бути будь-який комп'ютерний файл (GIF, jpeg, mp3, PDF і практично будь-який інший формат). Блокчейн-технологія забезпечує новий вид «володіння» цифровими файлами, який раніше був неможливим. NFT можна купувати, збирати, продавати і навіть знищувати так само, як фізичні предмети.



Який блокчейн краще використовувати



Найпоширенішою базовою мережею для невзаємозамінних токенів є Ethereum, але переміщення NFT в мережі ETH коштують дорого. Одна з найкращих альтернатив це Binance Smart Chain або Polygon (MATIC) тут послуги дешевші в кілька разів.



Існують інші блокчейн-проекти, наприклад, Polkadot, Tron або Tezos. Якщо вирішили заробити на продажу свого творіння, то перед тим як створити NFT картинку, визначтеся на якому маркетплейсі продаватимете.



Доступні платформи для створення NFT



У мережі працює безліч платформ для створення та торгівлі творами діджитал арту. Найпопулярнішою NFT-платформою вважається OpenSea Binance NFT. Тут продаються будь-які види унікальних токенів, а також є інформативний блог, в якому публікуються рейтинги продавців та багато інших корисних даних. На порталі cryptonovunu.com.ua є багато криптоновин.





Як створювати NFT на Opensea



Зараз ми розповімо вам, як створити NFT на Opensea, найбільшому ринку NFT на базі Ethereum. Посилання на головну сторінку сайту https://opensea.io Незамінні токени створюються на базі медіаконтенту, тобто вам знадобиться картинка, відео, звуковий файл, 3D-модель. Підтримується понад 100 форматів. Крім діджитал арту присутні розділи:



  • Musics;

  • Domain names;

  • Virtual Worlds;

  • Trading Cards;

  • Collectibles;

  • Sports;

  • Utility.

Для створення власного NFT не потрібно бути програмістом чи блокчейн-інженером. Достатньо вміння працювати в інтернеті та володіння унікальним матеріалом.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?