flagИнтерьер
ornament-full-title

Дизайнерські меблі з дерева під замовлення в Рівному й інших містах України

ornament-full-title

Сучасні меблі не відрізняється особливою міцністю, тому що створюється з відходів деревного виробництва - стружки, тирси. Дуже рідко зустрічається обстановка, створена з цілісних дощок.



Здешевлення матеріалу призводить до того, що на вітринах виставляється і активно купується людьми меблі з деревно-стружкових або волокнистих плит (ДСП, ДВП). Це теж дерево, але просочене епоксидною смолами, що негативно позначається на здоров'ї людей, у яких ця обстановка є. Незважаючи на стильні моделі, красиво підібрані кольори, її правильніше замінити інший.





Існує альтернатива такої обстановки. Люди, які мають можливість купувати екологічно чисті предмети оздоблення, віддають перевагу меблям, повністю складається з дерева, розділеного на дошки. Такі предмети обстановки найбільш міцні, при їх виготовленні не використовуються шкідливі речовини. Це стосується клейових складів і покриттів. Висока міцність і довговічність - ось основні особливості цих меблів, які приваблюють багатьох споживачів.



Придбати такі предмети інтер'єру - це означає надовго зняти з порядку питання про покупку нової обстановки. У доступному для огляду майбутньому вони не вийдуть з ладу. Меблі з масиву століттями служить тим, хто її придбав. Тому ми вам і рекомендуємо замовити меблі з дерева в Рівному тут woodwerk.



Особливо знаменита в цьому плані дубова обстановка. Стільці, крісла, столи, шафи та комоди з масиву будуть служити вам, дітям і онукам, для яких це стане антикваріатом. Масивна обстановка не втрачає свою ціну, з плином років вона тільки збільшується. Ви стаєте господарем справжнього скарбу. Якщо правильно доглядали за своїми меблями з масиву, вона збереже свій привабливий вигляд довгі роки.



Така обстановка виглядає солідно, з масиву сосни або дуба роблять будь-які предмети інтер'єру, які виглядають чудово, нагадуючи оздоблення старовинних замків або таверн, якщо це стосується кухні. Ковані фурнітура відмінно виглядає на таких предметах інтер'єру. Ці меблі важка, але зроблена на століття.





На фасадах такої обстановки доречна різьблення, яка може бути дуже грубою або витонченою, в залежності від стилю. Для інтер'єру з масивної меблів характерні лавки замість стільців, столи з товстими стільницями, важкі шафи, скрині. Аксесуарами оздоблення служать пальми в діжках, чавунні статуетки.



Для виготовлення меблів з масиву потрібно багато часу, якщо мова йде про витонченої обробці різьбленням. Її можна назвати витвором мистецтва. Для м'яких меблів в цих інтер'єрах характерна шкіряна оббивка.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?