flagИнтерьер
ornament-full-title

Ціни на кухні на замовлення

ornament-full-title

Кухня – серце будинку. Члени сім'ї, а особливо господиня, проводить багато часу. Кухня повинна бути зручною, затишною, красивою, а меблі - надійною і довговічною. Сьогоднi достатньо демократичнi ціни на кухні на замовлення.



Ціни на кухні на замовлення


Купуючи готовий гарнітур, не можна бути впевненим, що він впишеться у габарити вашої квартири. Тому кухня на замовлення має незаперечні переваги перед готовими рішеннями:



  • виготовляються за вашими розмірами та відповідають параметрам приміщення;

  • ви вибираєте матеріал та фактуру;

  • вибираєте колір фасадів чи їх поєднання;

  • визначаєте дизайн, кількість шаф та ящиків, розмір, вибираєте фурнітуру;

  • впливаєте на вартість гарнітура, тому що кухні на замовлення можна зробити і недорого;

  • не потрібно думати, чим заповнити 15 см отвору між столом та холодильником, оскільки індивідуальний дизайн враховує нюанси приміщення;

  • через кілька місяців можете «допрацювати» гарнітур, наприклад, додати полиці або шафки;

  • у вартість входить збирання меблів.

Ваш власний дизайн



Неповторна атмосфера будинку – не порожні слова. Більшість сімей хоче створити унікальний стиль житла. Навряд чи це можна зробити, якщо купити стандартні меблі «як у всіх».



Так, у магазині ви відразу бачите цілісну картинку і розумієте, як це виглядатиме вдома. Але якщо вам потрібні такі ж меблі, тільки червоного кольору, а виробник не випускає цю модель в червоному? Чи потрібен закруглений кут та ще поличка для аудіосистеми? Навряд чи стандартний дизайн передбачає їхню наявність.



Замовляючи індивідуальне виготовлення, ви вибираєте колірні та фактурні рішення з десятків запропонованих варіантів. Можете замовити фасади зі склом або фрезеруванням, вибрати гнуті фасади, щоб згладити кути, вибрати висоту стільниці під свій зріст, а також ви практично не обмежені у виборі фурнітури.



Варіантів так багато, що остаточний дизайн кухні визначається лише смаком та необхідною функціональністю меблів.





Нестандартні рішення



  1. Вам потрібний кутовий гарнітур чи острівний дизайн?

  2. У вас нестандартно велике чи навпаки, маленьке приміщення?

  3. Ви високого зростання, а у модульних рішень занадто низько розташована стільниця?

Підібрати модульні меблі в таких випадках майже неможливо: доведеться або чимось доповнювати, або від чогось відмовлятися. Тому ідеальне рішення - це кухня на замовлення, тому що при виготовленні будуть враховані всі особливості.



Ви разом із дизайнером чи майстром самі складаєте ескіз, вирішуєте, де стоятиме плита чи варильна поверхня, де буде раковина та холодильник. Погодьтеся, при покупці кухні в магазині це вже вирішили за вас, не залишивши жодного вибору, і ви змушені поєднувати шафи так, як вигадав дизайнер, миритися з розмірами та формою.



При виготовленні кухні на замовлення важливі складові (плита, раковина, холодильник) будуть розташовані так, як буде зручно: гармонійно та функціонально.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?