flagИнтерьер
ornament-full-title

Скляний фартух для кухні в Івано-Франківську

ornament-full-title

Все про скляні фартухи для кухні — від скинали до оргскла



Скляний фартух – це на 99% ідеальний вибір та відмінна альтернатива плитці, керамограніту, каменю та іншим видам стінових панелей для кухні. Якщо ви задумалися про покупку саме такого виду фартуха, то, швидше за все, вже чули про те, що на ринку представлено безліч різновидів кухонних фартухів зі скла: скіналі, триплекс, плексиглас, оптівайт, сатинат, емаліт. Скляний фартух для кухні в Івано-Франківську ви можете замовити тут https://www.decorprint.com.ua/kuhonni-fartukhy/.



Давайте з'ясуємо, що означають ці слова і ще потрібно знати перед походом у магазин.



Скляний фартух для кухні в Івано-Франківську


Загальна характеристика – плюси та мінуси



Плюси:



  1. Скляні панелі набагато гармонійніше виглядають в інтер'єрі кухонь в сучасному стилі (скандинавський, неокласика, ар-деко, модерн, мінімалізм, лофт, хайтек), так як ідеально поєднуються з глянсовими та скляними фасадами гарнітура, а також з хромованими та скляними елементами;

  2. Монтаж будь-якого виду скла проводиться дуже швидко та без бруду приблизно за 1-2 години; Скляні панелі безшовні або мають мінімум швів, завдяки чому утримувати їх у чистоті легше, ніж, наприклад, фартух з керамічної плитки, оскільки бруд не накопичується в стиках; Блиск скла сам собою красивий, крім того, він відображає світло і візуально збільшує маленький простір. Маленькі кухні зі скляним фартухом представлені у наступній добірці фото.

  3. Зі склом можна реалізувати оригінальні, персоналізовані декоративні ідеї: прикрасити його фотодруком, стереодруком, піскоструминним малюнком, вінілової кольоровою однотонною підкладкою або замовити підкладку з малюнком (з каталогу майстерні або зі своїм). А ще ви зможете вибрати матову чи фактурну скляну поверхню. На фото нижче представлені скінали з графічними зображеннями (гортайте праворуч).





За бажання ви можете не тільки самі придумати дизайн, але й зробити декор своїми руками, наприклад, вставити під скло сімейний колаж фотографій або улюблені рецепти.



Загартоване скло (сталініт) – це звичайне силікатне скло, яке піддали високотемпературній термічній обробці, а потім різко охолодили. Плюси: крім усіх вище перерахованих плюсів, фартух для кухні зі скла типу сталініт має вагому перевагу – його міцність до ударів у 5-10 разів вища, ніж у звичайного скла, а якщо такий фартух все-таки розбити, то він розколеться на дрібні уламки. з тупими гранями, про які не можна порізатись. На відміну від акрилового або сирого скла, розжарене скло можна без проблем встановлювати біля газової плити – воно не деформується і не лусне від перепадів температур та перегріву. Воно практично не дряпається, не тьмяніє, не боїться вологи, його можна мити навіть щіткою з абразивами. Як і плитка, сталініт може прослужити близько 10 років і більше.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?