flagИнтерьер
ornament-full-title

Тренди в ювелірному мистецтві 2023

ornament-full-title

Подарунок у вигляді ювелірної прикраси - це можна сказати класика жанру. Це безпрограшний варіант для жінок, які за своєю природою бажають бути красивими, привертати увагу. Але і чоловіки останнім часом більше почали стежити за собою. Наприклад, вони дуже люблять срібні браслети. Чоловічі прикраси підкреслюють силу та мужність, вони масивні, привертають увагу, створюють брутальний образ.



Тренди в ювелірному мистецтві 2023


Ось кілька ідей, щоб зробити подарунок оригінальним:



  • персоналізовані прикраси: достатньо додати цікавий напис, побажання, і презент стане унікальним;




  • прикраси у формі серця скажуть усе про ваші щирі почуття до людини.



Особливо доречним у цьому році буде браслет із срібла з каменями. Але прикраси із діамантами краще носити після 30-35 років. Тоді ж можна додати до своєї колекції кілька кольє із перлами, або браслети, або сережки. Образ виглядатиме шляхетно.


Як обрати колір прикраси?


Кілька зауважень:



  • блондинкам добре підійдуть ніжні, пастельні кольори;




  • брюнеткам пасує усе яскраве;




  • рудим пасує зелений колір.



Якщо прикрас кілька, краще, якщо вони матимуть єдиний стиль. Тенденції моди дозволяють поєднувати в одному образі срібло та золото.


У кожну прикрасу дизайнери вкладають певний сенс. Вони використовують різні мотиви, наприклад, геометричні, фентезійні чи патріотичні.


Срібло дійсно популярне, оскільки сучасні люди не бажають демонструвати своє високе матеріальне становище, комусь щось доводити. Асортимент срібних прикрас дійсно більш широкий, ніж золотих. Носять їх і підлітки, і молодь, і зрілі жінки. Та й чоловіки з радістю обирають персні, підвіски і браслети для себе.


Цінності людей, яким подобається срібло:



  • індивідуальність;




  • стиль;




  • якість.



Якщо бажаєте придбати срібні прикраси, краще це зробити у надійному місці. Вони є у магазинах, які знаходяться в торгових центрах та онлайн (наприклад, за цим посиланням). Останній спосіб покупки ювелірних виробів імпонує тим, хто цінить свій час та бажає зробити вибір самостійно і неквапливо.


Спитайте сертифікат якості. Він підтвердить, що срібло справді заявленої проби.


Універсальність срібла робить його ідеальним матеріалом для виготовлення прикрас. Для вечірнього образу можна обрати прикраси із дорогоцінним камінням чи кристалами. Повсякденний образ більш стриманий та лаконічний, часто прикраси для нього взагалі без декору. Срібло дозволяє гідно виглядати на конференції, корпоративі чи побаченні.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?