flagКрасота
ornament-full-title

Ступінь жорсткості срібних браслетів

ornament-full-title

Прикраси вже давно перестали відігравати роль декоративного виробу. У сучасному світі вони багато що здатні розповісти про свого власника, починаючи від становища у суспільстві та закінчуючи якимись особистісними якостями. Представники сильної статі за допомогою аксесуарів можуть позначити свій статус, показати впевненість у собі та свої фінансові можливості. Жінки частіше прикрашають себе, щоб підкреслити свою ніжність та жіночність. Є безліч видів срібних браслетів, серед яких завжди можна вибрати для себе найкращий. Якiснi браслети зi срiбла ви можете замовити тут https://silverstyle.ua/braslety/.



Насамперед, всі їх різновиди розрізняють на кшталт: м'які і жорсткі. Носити їх можна будь-де - на кисті руки, на передпліччя або навіть на нозі.



Ступінь жорсткості срібних браслетів


Жорсткі браслети



Серед твердих у свою чергу можна виділити кілька видів срібних браслетів: шарнірні, замкнуті, пружні, срібний браслет у вигляді цвяха та деякі інші. Давайте розберемося, які вони мають характерні риси і відмінності.



Шарнірні (їх ще називають тенісними). Це прикраса для руки, яка сконструйована особливим чином із двох частин - жорсткої та рухомої. У його вільній частині є шарнір і замочок. Це дозволяє регулювати розмір, залежно від товщини руки.



Замкнуті. Це цілісний виріб, виконаний у вигляді суцільного кільця. Це, скоріше, вигляд жіночих срібних браслетів. Вони відмінно виглядають з жіночими вбраннями, що летять. Крім того, візуально трохи потовщують руку, тому найкраще підходять для худеньких дівчат.



Пружні. Як правило, виконані у вигляді спіралі. Головне їх зручність полягає у можливості трохи коригувати розмір, злегка стискаючи чи розтягуючи виріб. Це дуже зручно, тому такі прикраси можуть носити і молоді стрункі дівчата, і дорослі жінки різної статури.





Незамкнене кільце. Його особливість у тому, що він просто одягається і ніяк не застібається. Це ще один вид жіночих срібних браслетів, дуже популярний завдяки можливості коригування розміру. Підібравши відповідне дизайнерське виконання, можна добре компонувати його і з іншими прикрасами.



Один із видів жіночих срібних браслетів з назвою – браслет-змійка. Виготовляється у формі стилізованої пружини чи спіралі.



Браслет - обід. По суті - кільце, що надівається на пензель. При покупці такого виробу краще не вибирати розмір на око, тут дуже легко помилитися. Занадто велика прикраса сама зісковзуватиме з руки, а маленька дівчина навіть не зможе одягнути.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?