flagИнтерьер
ornament-full-title

Пакети з липкою стрічкою та металізовані пакети від виробника в Україні

ornament-full-title
Пакети металізовані опт – це незамінна річ для пакування гарячих чи холодних продуктів харчування та різних продовольчих товарів. Основним захисним шаром пакету є металізована плівка, яка забезпечує якісний захист продукції від впливу навколишнього середовища, сонячних променів, води, бруду та пилу. Крім високої міцності такого пакета, забезпечується стійкість до дії кислот та лугів. Наша компанія пропонує фольговані пакети, пакети з липкою стрічкою купити, БОПП продукцію та інше.

Пакети з липкою стрічкою та металізовані пакети від виробника в Україні


БОПП (біаксіально орієнтовані) пакети виготовляються з того ж поліпропілену, лише особливим методом: матеріал послідовно розтягується по поздовжній та поперечній осях. Матеріал, що вийшов, має жорстку молекулярну структуру, а, отже, найцінніші для експлуатації якісні характеристики.

Поліпропіленові та БОПП-пакети повсюдно використовуються для пакування різних продуктів харчування, журнальної продукції, одягу, канцтоварів, біжутерії, товарів для дому та інших виробів.

Порівняти ПП та БОПП-пакети можна з пакетами з поліетилену, які часто можна отримати у супермаркетах. Поліпропіленова та БОПП-упаковка, на відміну від поліетиленової:

- не шарудить, відрізняється гладкістю та блиском;
- більш міцна на прокол, продавлювання та розрив;
- набагато прозоріша (найвища ступінь прозорості серед інших видів полімерних плівок);
- доводить стійкість до високих температур, витримує кип'ятіння, може бути схильною до стерилізації парою;
- у більшості випадків виготовляється з первинної сировини.

В нас на сайті Ви можете придбати як Бопп-пакети, так і вироби з поліпропілену різних розмірів, або фольгова ну продукцію. Товари можуть бути з клейовим клапаном і без нього, з донною складкою і прості, і багато інших.

PASIPACK постійно поповнює асортимент все новими товарами, але і сьогодні ви легко виберете для себе оптимальний варіант або відразу кілька відповідних товарів. Всі вироби відповідають стандартам та представлені за прийнятними цінами. Товари можна придбати малим та великим оптом. Слідкуйте за оновленнями на сайті – ми регулярно пропонуємо нашим покупцям приємні знижки, а великих оптовиків порадуємо додатковими бонусами. Доставка здійснюється по всій Україні.

Звертайтесь до нас вже сьогодні! Ми завжді раді новим партнерам. Для всіх нових партнерів у нас діють свої вигідні умови для співпраці. Наші консультанти нададуть всю необхідну інформацію, чекаємо Вашого дзвінка!
flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?