flagИнтерьер
ornament-full-title

Як вибрати диван у вітальню

ornament-full-title
Інтер'єр сучасної вітальні важко уявити без комфортного дивану. Такі меблі є центральним елементом приміщення та головним місцем для проведення дозвілля. Тому важливо приділити належну увагу їхньому вибору, розібратися в основних різновидах та їх особливостях. З отриманим багажем знань можна буде переходити на сайт виробника Matroluxe https://matroluxe.com/divany-v-gostinuyu та вибрати відповідну модель.

Як вибрати диван у вітальню


Отже, представляємо до вашої уваги основні параметри вибору диванів у вітальню:

- Форма. Всі вироби поділяються на прямі та кутові. Прямі моделі вважаються класичними та підходять для приміщень будь-якої площі. Кутові — оптимальний варіант для зонування просторих віталень.
- Каркас. Передбачається, що навантаження на такі меблі буде дуже високим. Тому каркас має бути міцним та зносостійким.
- Наповнення. Від цього параметра залежить комфорт і довговічність меблів.
- Оббивка. Оббивна тканина повинна бути практичною та стійкою до стирання.
- Функціональність. У конструкції меблів може міститися механізм трансформації, а також білизняний короб, різні полички, висувні ящики і т.д.

Розглянемо докладніше деякі характеристики, щоб ви могли вибрати ідеальний диван.

Вибираємо міцний каркас



Каркас дивана для вітальні повинен володіти підвищеною міцністю. Так як це ті меблі, на які припадає найбільше навантаження в будинку. Вони використовуються для дозвілля, відпочинку в колі сім'ї, посиденьок з друзями та іноді для сну.

Тому при виборі рекомендуємо звернути увагу на такі матеріали:

1. Дерево. Це натуральний стійкий до зносу матеріал, який витримує інтенсивні навантаження. Також він відрізняється екологічною чистотою та вологостійкістю.
2. ДСП. Деревно-стружкові плити виготовляються із продуктів деревообробки. Вони абсолютно нетоксичні, безпечні, а також володіють високими характеристиками міцності.
3. ХДФ. Це дерев'яні плити підвищеної щільності. Один із найміцніших і стійкіших до впливу зовнішніх факторів матеріал.
4. Євробрус. Євробрус виробляється шляхом склеювання під тиском трьох дерев'яних брусків, волокна яких розташовані у різному напрямку. Завдяки цьому він володіє підвищеною міцністю і зносостійкістю.
5. Фанера. Екологічно чиста фанера не зсихається та не набухає від вологи. Це високоміцний матеріал, який використовується у виробництві м'яких меблів.

Наповнення та оббивка: які матеріали існують



Внутрішнє наповнення та оббивка безпосередньо впливають на комфорт вашого відпочинку. Особливо це стосується випадків, коли диван купується у якості спального місця. Оббивна тканина обов'язково повинна бути стійкою до стирання, практичною і приємною на дотик. Найпопулярнішими видами оббивки вважаються мікрофібра, флок, шеніл, рогожка, жаккард та ін. Вони представлені в різних варіантах колірного та дизайнерського оформлення. Якщо у будинку є тварини, зверніть увагу на тканини з категорії антикіготь.

У каталозі диванів у вітальню бренду Матролюкс представлені моделі з такими наповнювачами:

- Bonnel. Пружинний блок, що складається із сталевих п'ятивиткових пружин бочкової форми. Вони скріплені між собою, тому утворюють цілісну пружну поверхню.
- Pocket Spring. Це незалежні одна від одної пружини, кожна з яких поміщена в чохол з нетканого матеріалу. Така система забезпечує максимальну зручність під час відпочинку в сидячому та лежачому положеннях.
- ППУ. Штучна піна з дрібнокомірчастою структурою, яка відмінно пропускає повітря і тримає форму. Пінополіуретан відрізняється оптимальним балансом м'якості та пружності, завдяки чому підвищує комфортність меблів.


Де краще купити диван у вітальню



Рекомендуємо перейти на сайт виробника Matroluxe та вибрати ідеальний м'який диван. В асортименті представлені моделі різної цінової категорії. Також компанія регулярно робить знижки та проводить акції, щоб ви могли ще більше заощадити. Товар, що сподобався, можна придбати онлайн або по телефону. Також на сайті можна оформити оплату частинами. Якщо знадобиться консультація, менеджери компанії з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання. Доставка товарів здійснюється по всій Україні. Також можливе самовивезення зі складу у деяких містах країни.
flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?