flagИнтерьер
ornament-full-title

Москітна сітка «антикішка»: особливості і вигідна купівля

ornament-full-title
Турбують комарі та пух в літній сезон? Щоб вирішити цю проблему, необхідно встановити москітну сітку. Звичайні сітки захищають лише від комарів, комах та пуху. Вони не ефективні проти домашніх тварин, наприклад, кішок.

Москітна сітка «антикішка»: особливості і вигідна купівля


Є ефективне рішення цієї проблеми. Москітна сітка антикішка від компанії UA VIKNA допоможе назавжди забути про надокучливих комарів і не турбуватися за безпеку вашого домашнього улюбленця.

Особливості сітки



Сітка виготовлена з харчової нержавіючої сталі і витримає всі спроби ваших котів чи собак маленьких порід поштовхати її. Вона може витримати вагу кота до 8 кг.

Комірки розміром 1х1 мм не пропустять жодного комарика або літаючого пуху. Спеціальні стальні поворотні гачки-застібки не дозволять сітці випасти з вікна, навіть під тиском (відносно невеликим).

Сітка «антикішка» виготовляються без використання пластикових кутників, які легко ламаються і стають крихкими через 1-2 роки. Такі неякісні матеріали втрачають форму та міцність виробу. Спеціалісти компанії UA VIKNA використовують спеціальні приховані кутові з'єднувачі для алюмінієвих профілів. Профіль в кутах зарізається під 45º і утворює кут 90º без будь-яких пластикових з'єднувачів.

Кожен кут виробу підсилюється сталевим накладним кутком, який кріпиться за допомогою посилених заклепок. Домашні сітки не мають цих елементів, що призводить до їх деформації та випадання з вікон. Дверні антикішки комплектуються двома поперечними підсилювачами (імпостами), що надають конструкції додаткової міцності.

Підсилені сітки виготовляються з поперечним імпостом по центру. "Антикішка" буде корисною навіть для тих, хто не має домашніх улюбленців. Власникам москітних сіток часто доводиться нести їх на ремонт через те, що вуличні птахи пошкоджують сітки. Вони сідають на них своїми гострими лапками, клюють застряглих комарів, а іноді навіть відривають шматочки сітки для своїх гнізд.

"Антикішка" створена не тільки для захисту від котів, а й від птахів. Полотно з нержавіючої сталі не дозволить пернатим тваринам пошкодити його. Наприклад, ви можете не боятися, що вночі в приміщення залетить кажан.

Завдяки москітній сітці "Антикішка" від UA VIKNA, ви зможете насолодитися спокоєм і захистити свого улюбленця від комарів та інших комах. Надійні та міцні конструкції забезпечують вам безпеку і комфорт, а також довговічність продукту. Замовляйте сітки на новий сезон.
flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?