flagМакияж
ornament-full-title

«ВЛАДА НАД ЧАСОМ»: КРЕМИ ВІД ЗМОРШОК ПІСЛЯ 30 – 35 РОКІВ

ornament-full-title
Вибір засобів догляду - завдання відповідальна. Краще не орієнтуватися на поради подруг і відгуки в інтернеті, а сходити на консультацію до косметолога. Він проаналізує стан вашої шкіри і складе індивідуальну програму догляду. Якщо ви все ж вирішили вибрати кошти самостійно, враховуйте потреби шкіри і вік. Замовити крем антивiковий для обличчя пiсля 30 рокiв ви можете тут https://naturemed.ua/antivozrastnaja-serija/35/.



Що таке антивікової крем, його властивості



Головне завдання антивікового крему - уповільнити зношування клітин шкіри і зменшити видимість вже наявних ознак старіння. І ось як він це робить. Зволожує, відновлює і зміцнює гідроліпідний бар'єр шкіри. Це важливо, адже одна з причин передчасного старіння шкіри - зневоднення і втрата здатності утримувати вологу в клітинах.

Ще одна важлива функція anti-age догляду і в 30, і в 60 років - антиоксидантний захист. Нейтралізуючи вільні радикали, косметика уповільнює окислення в клітинах шкіри. До речі, ультрафіолетове випромінювання прискорює окислювальні процеси, тому шукайте сонцезахисні фільтри в складі денного крему.

З віком синтез колагену в шкірі знижується, що призводить до втрати тонусу. Вирішити цю проблему покликані креми з вмістом пептидів, вітамінів С і А. Ці компоненти стимулюють вироблення власних білків в шкірі, повертаючи їй пружність. Прискорення регенерації - потужна зброя в боротьбі зі зморшками і віковою пігментацією. Стимулюючи оновлення клітин, така формула допомагає скоротити глибину зморшок і «стерти» пігментні плями.



Ці кошти забезпечують ефект візуальної підтяжки контурів особи. Вони опосередковано покращують роботу фібробластів - головних клітин дерми, що відповідають за синтез білків і гіалуронової кислоти. Це сприяє підвищенню тонусу, тургору і, як наслідок, відновлення контурів особи.

Фізичні та хімічні фільтри захищають шкіру від ультрафіолетового випромінювання - однієї з головних причин передчасного старіння, а також розвитку онкологічних захворювань шкіри.

Допомагають скоротити площу і глибину зморшок, прискорити процес відновлення клітин шкіри за допомогою кислотних комплексів і ретиноидов.
flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?