flagМакияж
ornament-full-title

Яку ж купити косметику, щоб отримати хороший результат?

ornament-full-title

Ізраїльська косметика для обличчя популярна серед професійних косметологів та цінительок високоякісних косметичних засобів. Її вважають однією з найефективніших для догляду у будь-якому віці. Чим гарна ізраїльська косметика? Яка марка найкраща для обличчя? І які лінійки засобів у ній є? Про все це читайте нижче.



Яку ж купити косметику, щоб отримати хороший результат?


Ізраїльська професійна косметика



Ізраїльська професійна косметика представлена ​​сьогодні багатьма брендами. Серед них вирізняється косметика Holy Land. Як і інші, вона відрізняється традиційними перевагами продукції Ізраїлю. І не один десяток років тримається на ринку завдяки своїй ефективності та безпеці. Докладніше на сайті.



Косметика, зроблена в Ізраїлі, славиться цілою низкою унікальних властивостей, які роблять її знаменитою в усьому світі незалежно від бренду.



Натуральні інгредієнти Мертвого моря



Ізраїльська косметика завоювала своє становище завдяки використанню унікальних природних інгредієнтів Мертвого моря. Його сіль, бруду та його складові – основа більшості складів. Вони благотворно впливають на збереження молодості та краси на довгі роки.



  1. Мертве море порівняно зі Середземним містить у 7 разів більше біоактивних природних компонентів – бромідів та сульфітів. Вони допомагають у загоєнні та регенерації шкіри.

  2. Екстракти водоростей – джерело поживних речовин – гліцерину, провітаміну А, В та ін.

  3. Амінокислоти сприяють виробленню колагену та еластину, підвищують пружність та еластичність.

  4. Порошок перлів підходить для догляду за чутливою шкірою.

  5. Вітаміни А, Е, В, С – головні вітаміни для здоров'я та молодості шкіри

  6. Натуральні олії мають різноманітні косметичні властивості, які і використовуються професіоналами.

  7. Витяжки із цінних рослин та необхідні шкірі поживні речовини також роблять активними компонентами.





Не містить штучних добавок



Існує думка, що високі технології, що застосовуються в Ізраїлі, не вимагають додавання штучних загусників, емульгаторів, барвників та інших шкідливих хитрощів. Завдяки чому ця косметика відрізняється максимальною натуральністю та високою засвоюваністю шкірою. Вона визнана найефективнішою за наслідками наукових досліджень про. Але найчастіше виробники все-таки додають хімічні складові, безпечні та підвищують зручність використання. Наприклад, термін зберігання.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?