flagДом
ornament-full-title

Ви бажаєте купити акумулятор у Львові?

ornament-full-title

Bosch – це німецький концерн, історія якого налічує понад сто років. Виробляє постачає на світовий ринок величезну кількість різних технологій, серед яких: промислові та побутові пристрої, будівельні інструменти та автомобільні деталі. Саме про останні і йтиметься. Компанія відома своїми автомобільними акумуляторами, серед яких безліч різних моделей. Популярність АКБ від Bosch зростала та досягла певного рівня. Це пояснюється багатьма причинами, основна полягає у надійності. Магазин westport.com.ua реалізує автозапчастини. В асортименті є акумулятори Bosch за прийнятною ціною. Замовити новi АКБ Bosch вы можете через магазин https://aku.lviv.ua.



Ви бажаєте купити акумулятор у Львові?


Особливості та моделі акумулятора Bosch



Продаж акумулятора Bosch налагоджено в 140 країнах світу. Це один із найбільших постачальників такого типу продукції. Крім цього, батареї поставляються на багато конвеєрів з виробництва транспортних засобів. Bosch вважається понад надійним АКБ, який практично не потребує обслуговування. Німецький виробник заявляє про те, що їх енергоносії мають підвищену ємність і хороший струм, при холодному запуску. Це означає, що двигун автомобіля буде заводиться навіть за суворих зовнішніх умов. Але при великій кількості хвалебних відгуків зустрічаються і негативні. Наприклад, швидка розрядка, навіть при невеликому навантаженні та мінімальній експлуатації машини. Більшість похвал автомобілістів говорять про стовідсоткову надійність акумулятора у сильні морози.





Як і більшість сучасних АКБ, продукція Bosch ділиться на кілька основних типів: для легкових автомобілів, комерційного транспорту та мотоциклів. Представники бренду заявляють, більшість моделей розраховані на універсальне використання. Почнемо із легкових машин. Однією з найпопулярніших моделей у цьому сегменті є Bosch S3. Цей дешевий варіант підходить більше для підтриманих автомобілів. S4 та S5 – це ті моделі, які характеризуються підвищеною силою струму при холодному запуску та збільшеним ресурсом роботи. Bosch S6 є інноваційним приладом, який не використовується рідкий електроліт. Цей продукт не обслуговується, але він ударостійкий і стійкий до вібрацій. Ця модель використовується у позашляховиках та автомобілях з великою кількістю електроніки. Акумулятор для комерційного транспорту маркується літерою «T». Вони актуальні як для підтриманих вантажівок, так і для транспорту, який регулярно використовується у важких умовах.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?