flagМакияж
ornament-full-title

Українські та корейські косметичні товари високої якості

ornament-full-title

SkinCeuticals



Бренд з лабораторіями у Франції та США випускає преміальну профкосметику для домашнього та салонного використання. Місія марки – покращувати стан шкіри. Це досягається за допомогою використання високоефективних формул, які були розроблені у процесі тривалих досліджень захворювань шкіри. Кошти проходять ретельні тестування та його ефективність підтвердження практично.



Ця професійна косметика для обличчя входить до рейтингів косметологів завдяки її здатності покращувати стан за таких станів, як акне, постакне, чорні крапки, купероз та гіперпігментація. На думку експертів, SkinCeuticals - найкращий варіант для лікування проблемної шкіри в домашніх умовах. Професійна косметика та все для догляду за обличчям та тілом по гарному ціннику продається тут https://sisters.co.ua/ru.



Українські та корейські косметичні товари високої якості


Професійна косметика SkinCeuticals



Ознайомившись з рейтингом кращої професійної косметики для обличчя, розглянемо засоби догляду від SkinCeuticals, покликані вирішувати різні проблеми зі шкірою.



SILYMARIN CF



Високоактивна сироватка з вітамінами та антиоксидантами має потрійну дію на шкіру: знижує жирність, збільшує захисні властивості та зменшує дрібні зморшки. За відгуками косметологів, ця професійна косметика для обличчя оптимально підходить для жирної та проблемної шкіри, оскільки вирівнює її текстуру, покращує колір обличчя та знижує кількість запалень.



У складі L-аскорбінова кислота, ферулова кислота, силімарин та саліцилова кислота в ефективній концентрації для зниження жирності шкіри, корекції недосконалостей та боротьби зі зморшками.



Спосіб застосування: кілька крапель наносити щоранку на шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Рекомендується використовувати сироватку разом із сонцезахисними засобами.



RETINOL 0.3



Нічний крем глибокої дії з ретинолом у концентрації 0,3% має виражену лікувальну дію при акне, глибоких зморшках та гіперпігментації шкіри. Якщо вас цікавить, яку професійну косметику для обличчя вибрати для боротьби з фотостарінням та віковими змінами, то догляд за обличчям з ретинолом стане найкращим рішенням. Формула з інкапсуліновим ретинолом гарантує доставку активних компонентів у глибокі шари шкіри для максимальної дії.



У складі інкапсуліновий ретинол, дипропіленовий гліколь та бісаболол для комплексної дії проти зморшок та дефектів шкіри.



Спосіб застосування: невелику кількість крему наносити на обличчя, шию та декольте. На першому тижні застосовувати не частіше 1 разу на 3 дні. Потім наносити лише у вечірній час. Протягом дня використовувати сонцезахисний крем.



A.G.E. EYE COMPLEX



В антивіковій лінійці професійної косметики для обличчя SkinCeuticals слід виділити крем-догляд за зоною повік з антиглікаційним ефектом. Засіб відновлює колаген та еластин, зменшує кількість продуктів глікації, покращуючи еластичність шкіри. Комбінація флавоноїдів та пептидів збільшує лімфодренаж, усуваючи припухлості під очима. Крем ефективно бореться з глибокими зморшками у віці 50 років та вище, а також коригує перші ознаки старіння.



У складі проксилан, екстракт чорниці миртолистої, антиоксидант вітамін С для ліфтингу та протинабрякової дії.



Спосіб застосування: наносити на орбітальну зону очей за 1,5 години до сну, уникаючи області рухомого віку.





GLYCOLIC RENEWAL CLEANSER



Засіб для очищення шкіри включено в рейтинг професійної косметики для обличчя завдяки своїм властивостям. Гель для вмивання містить комплекс із гліколевої та фітинової кислот у високій концентрації, що сприяє оновленню шкіри. При регулярному використанні засіб звужує та очищає пори, покращує колір обличчя та зволожує шкіру. Підходить для зняття макіяжу.



У складі концентрат гліколевої кислоти, фітинова кислота, гліцерин та екстракт алое для глибокого очищення та сяйва шкіри.



Спосіб застосування: нанести потрібну кількість гелю на вологе обличчя, помасажувати, змити. Використовувати вранці та ввечері. У денний час рекомендується поєднувати із сонцезахисним засобом.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?