flagНогти
ornament-full-title

Що таке гель-лак? Чим гарний гель-лак для нігтів?

ornament-full-title

Гель-лак – це гібрид звичайного лаку для нігтів та гелю для нарощування, тому він і має таку назву. Матеріал зібрав у собі найкращі якості обох покриттів: колір та стійкість до 2-3 тижнів.



На нігтьову пластину він лягає так само просто, як і звичайний лак, що дає можливість легко використовувати його в домашніх умовах.



За рахунок того, що гель лак Moon Full увібрав у себе властивості гелю, він не тільки має стійкість, що дозволяє ходити покриттям 2-3 тижні, але і надає нігтикам додаткову жорсткість. Гель-лак зміцнює нігтьову пластину, що дозволяє володаркам тонких і ламких нігтів відростити довжину.



Що таке гель-лак? Чим гарний гель-лак для нігтів?


Крім того, жінкам добре відома проблема змащеного лаку і довгого болісного очікування, поки він висохне, а з гель-лаком про це можна забути.



Гель-лак сушать у спеціальній лампі, на що в середньому йде 0,5-1 хвилина. Звичайно, покупка лампи асоціюється з додатковими витратами, але варто відзначити, що лампа для полімеризації гель-лаку прослужить вам від 3 до 5 років! Придбавши її лише 1 раз, ви будете ходити з бездоганним манікюром протягом кількох років.



Ходить міф, що гель-лак псує нігті, робить їх тонкими та ламкими. Але повторимося, це лише МІФ! Сам гель-лак ніяк не впливає на нігтьову пластину. Вона може зіпсуватись лише при неправильному нанесенні та знятті матеріалу, а також якщо володарка манікюру колупає покриття.



Системи гель-лаків: одна, дві та три фази



На сьогоднішній день гель-лаки можна розділити за системами нанесення покриття. Існують однофазна, двофазна та трифазна системи.



  • однофазна система має на увазі використання всього одного флакона - гель-лаку "3 в 1". Він поєднує в собі базове, кольорове та топове покриття;

  • Двофазна система вимагає нанесення топового покриття на гель-лак. Сам гель-лак поєднує в собі властивості кольорового та базового покриття, тому використання бази не потрібне.

  • Трифазна система означає, що для нанесення покриття необхідно використовувати три засоби: базове, кольорове та топове покриття.





У чому переваги і недоліки кожної системи?



Використання однофазної або двофазної системи здатне заощадити час і бюджет, але варто відзначити, що у стійкості вони сильно поступаються трифазній системі і не підходять для м'яких та тонких нігтів. Термін носіння покриття однофазними або двофазними гель-лаками становить 1-2 тижні. При використанні двофазних гель-лаків необхідно приділяти особливу увагу вибору топа, щоб надати більшу стійкість манікюру.



До того ж двофазні гель-лаки є досить рідкісними продуктами і не користуються особливою популярністю у представниць слабкої статі.



Незважаючи на необхідність використання кількох засобів, трифазна система – це найстійкіший вид системи! Базове покриття, правильно підібране під ваш тип нігтів, знижує ризик появи відколів і відколок. Також використання бази дозволяє зробити вирівнювання, тим самим приховавши недоліки нігтьової пластини. А за допомогою топового покриття можна створити ідеальні відблиски та додатковий захист гель-лаку.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?