flagОтношения
ornament-full-title

Як відбувається розлучення між подружжям

ornament-full-title

Як подружжю поділити майно після розлучення?



Якщо подружжя вирішило розлучитися, їм точно потрібно знайти хорошого юриста, тільки таким чином можна уникнути істотних проблем при розділі майна. Первинна юридична консультація в Києві від наших фахівців є безкоштовною. А ось подати документи на розлучення сьогодні дуже просто можна зробити, використовуючи онлайн-сервіс https://razvod-online.com.ua/.



Ми готові вникнути в особливості конкретної ситуації, зробити все для того, щоб допомогти нашому клієнту вийти переможцем в сформованому випадку. Ви можете переконатися в тому, що нам можна довіряти, перевіривши відгуки про юристів Києва - там є безліч позитивних рекомендацій, що вказують на професіоналізм наших юристів.





Особливості коректного розподілу майна



  1. Нюанси продажу спільного майна. При розлученні дозволено продавати спільне майно - будь-які заборони можливі тільки в разі судового рішення. В цілому, продаж спільного майна закінчується рівним розділом грошей, виручених за нього.

  2. Судовий розгляд може істотно затягнутися. В цілому, такий процес триває не більше декількох місяців, але бувають і інші ситуації. Одна зі сторін починає недобросовісно ставитися до ситуації, що призводить до ускладнення при розділі майна між подружжям.

  3. Сімейні суперечки - часте явище в нашому житті. В цілому, бувають моменти, коли колишнім дружинам вдається вирішити проблему мирно - вони згодні на певний розділ майна. Але найкраще скористатися послугами юриста, щоб убезпечити себе від проблем і підводних каменів.

Нюанси розділу майна



  1. Незалежно від реєстрації майна, подружжя зберігають рівні права на те, що було нажито в шлюбі;

  2. Взаємна домовленість. Якщо подружжя готові мирно вирішити проблему, то судовий розгляд не буде потрібно. У даній ситуації все буде прямо залежати від їх переваг - допускається повна передача майна однією зі сторін.

  3. Якщо справа доходить до судового розгляду, то тут актуальним є принцип рівності при розділі майна. Варто постаратися, щоб довести свою перевагу в силу певних чинників. Один з подружжя міг придбати майно на виключно свої кошти, все це потрібно доводити.

  4. Якщо є нюанси з передачею майна - наприклад, колишня дружина залишається з дитиною і їй потрібні кращі умови. Те можлива повна передача всього майна, наприклад квартири, з грошовою компенсацією половини вартості.

Є безліч нюансів, які важливо враховувати, тому найкраще скористатися допомогою професійного юриста.

flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?