flagРазное
ornament-full-title

Инновации жатки Olimac Drago открывающии новые возможности

ornament-full-title
Ці кукурудзяні жниварки єдині у світі оснащені автоматично регульованими кукурудзяними пластинами (патент Olimac). Відкриття кукурудзяних пластин регулюється автоматично й одночасно відповідно до розміру стебел кукурудзи. Автоматика працює незалежно на кожному ряду. Оператору не потрібно вносити жодних коригувань. Ця ексклюзивна особливість дає змогу отримати повний урожай без втрат, ідеальне доїння стебла та більшу продуктивність. Переконайтеся в цьому самі на нашому сайті https://kobzarenko.com.ua/ua/produkciya/kukurudzyani-zhatki й ви більше не повернетеся до інших жаток.

Инновации жатки Olimac Drago открывающии новые возможности


Кукурудзяна жатка Olimac Drago



Безумовно, є одним із надійних орієнтирів у галузі збиральних головок для кукурудзи, соняшнику, сорго та конопель. Компанія з Маргарити, в провінції Кунео, сьогодні присутня в усьому світі зі своїм обладнанням, яке постійно вдосконалюється. Драго Голд насправді останній народився в домі Olimac, безумовно, є одним із надійних орієнтирів у галузі збиральних головок для кукурудзи, соняшнику, сорго та конопель. Компанія з Маргарити, в провінції Кунео, сьогодні присутня в усьому світі зі своїм обладнанням, яке постійно вдосконалюється. Drago Gold насправді є останнім доповненням до Olimac і отримав Блакитну нагороду на конкурсі технологічних інновацій Eima 2021. Виробник фактично представив новий Drago Gold, оснащений гідравлічним подрібнювачем стебел. Чия сила для роботи не механічна, а виникла гідравлічно.

Інновація, що відкриває нові можливості



Для правильного управління врожаєм і підвищення загальної ефективності цієї фундаментальної операції.Переваги Олімак Драго Голд.Переваг у нового Drago Gold багато. Фактично, в механічних рішеннях необхідний компроміс між урожайністю врожаю та довжиною стебел. Насправді врожайність тісно пов'язана зі зрізанням квітки. Остання має бути якомога коротшою. Однак, якщо зріз квітки короткий, стебло стає дуже довгим. Навпаки, для більшої ефективності під час подальшого обробітку воно також має бути якомога коротшим. З новим гідравлічним рішенням від Olimac можна незалежно встановлювати висоту зрізу квітки та стебла.Технологія соняшнику.Очевидно, що різна висота зрізу створює труднощі в догляді за квітами. Тому Olimac використовує ланцюги комбайнів із гумовими зубцями, які делікатно блокують шток. Звідси вони прямують до шнека збільшених розмірів. Діаметр 500 мм, найбільший у галузі, забезпечує вищу швидкість подачі, унеможливлюючи засмічення та втрати продукту. Таким чином, зернозбиральний комбайн можна використовувати з максимальною продуктивністю. Шнек також захищений фрикційною муфтою. Обрізка стебла відбувається на високій швидкості, що дає змогу уникнути вібрацій, які можуть призвести до втрати насіння. Стандартна захисна решітка, кришки бака та кардан подвійної висоти доповнюють оснащення Drago Gold.
flagОцени статью!
  • 0
Комментариев пока еще нет

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
ОПРОС
Сколько времени в день Вы уделяете своей внешности?